Mekkora baj, hogy nincs egy barátom se és az, hogy nincs és nem is volt barátnőm?
-Már torkig vagyok, egy ember sincs aki megértene, a tanulásba merültem ezért , iskola egyik legjobbja vagyok, de valahogy nem érzem magam jól.
-apa nem foglalkozik velem
-Már ott tartok ,hogy fegyvert tartok magamnál, egyszer ha elszállna az agyam lelőném több embert ,majd magamat is.
kamaszkori depressziód van, a barátok azért kellenének hogy ne legyen belőle felnőttkori depresszió.
a barátnő pedig azért, mert célt ad, a jövődhöz, egyébként mindent sokkal könnyebb párosan elérni, ha találsz valakit akivel felfele huzzatok egymást.
,,Az ember annyira boldog amennyire az akar lenni".
Én csak remélem, hogy nem a környékünkön élsz, mert akkor félek.
Szerintem érdemes lenne egy pszichológushoz elmenni, és ezt semmiféle rosszindulat nélkül mondom. Kell valaki, akinek kibeszéld magad, és ha már barátok nincsenek, akkor szakember.
Talán a tanulás mellett kellene keresned egy hobbit, vagy próbálj ki pár dolgot (pl. sportolj, tanulj meg valamilyen hangszeren játszani, tanulj meg főzni, barkácsolj, táncolj...) hátha valami bejön.
A feszültség oldására nagyon jó a bokszzsák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!