Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mekkora baj, hogy nincs egy...

Mekkora baj, hogy nincs egy barátom se és az, hogy nincs és nem is volt barátnőm?

Figyelt kérdés

-Már torkig vagyok, egy ember sincs aki megértene, a tanulásba merültem ezért , iskola egyik legjobbja vagyok, de valahogy nem érzem magam jól.

-apa nem foglalkozik velem

-Már ott tartok ,hogy fegyvert tartok magamnál, egyszer ha elszállna az agyam lelőném több embert ,majd magamat is.

2015. jan. 5. 18:31
 1/10 anonim válasza:
81%
Mennyi idős vagy?
2015. jan. 5. 18:37
 2/10 A kérdező kommentje:
17
2015. jan. 5. 18:37
 3/10 anonim ***** válasza:
69%

kamaszkori depressziód van, a barátok azért kellenének hogy ne legyen belőle felnőttkori depresszió.

a barátnő pedig azért, mert célt ad, a jövődhöz, egyébként mindent sokkal könnyebb párosan elérni, ha találsz valakit akivel felfele huzzatok egymást.

,,Az ember annyira boldog amennyire az akar lenni".

2015. jan. 5. 18:41
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
Azért az nem normális hogy le akarsz lőni másokat. Ők lehet élni szeretnének, és nem tehetnek arról hogy te nem érzed jól magad a bőrödben. Remélem nem teszel semmi ilyet.
2015. jan. 5. 18:48
 5/10 anonim ***** válasza:
81%
Te csak ne gondolkozz azon hogy lelőj más embereket is. Ők nem tehetnek semmiről, és rohadtul nincs jogod az ő életük felett ítélkezni. Valahogy értem hogy miért nincsenek barátaid.
2015. jan. 6. 16:55
 6/10 anonim válasza:
100%
Nekem se volt sok barátom 17 évesen csak egy. A főiskolára az is elment. Lassan 5 éve mindenféle barát és barátnő nélkül élek. Régen zavart. De most tiszta fejjel szétnéztem a különböző barát társaságok között és azt látom hogy mindenki rohadtul felszínes és egyetlen szabadidős elfoglaltságuk van a tanulás mellett, a piálás. A nők pedig egytől egyig ugyanolyanok. Mindegyik 23 évesen nőt akar azt jó' van nekik az élet kész. Én azt mondom hogy érdemes átgondolnod azt hogy nem is veled van a baj hanem a körülötted lévő emberekkel. Lehet hogy az a bajod hogy nem tudsz kellően azonosulni az emberek általános masszív hülyeségével.
2015. jan. 9. 09:18
 7/10 anonim válasza:
gyereket akar 23 évesen*
2015. jan. 9. 09:19
 8/10 anonim ***** válasza:
59%

Én csak remélem, hogy nem a környékünkön élsz, mert akkor félek.

Szerintem érdemes lenne egy pszichológushoz elmenni, és ezt semmiféle rosszindulat nélkül mondom. Kell valaki, akinek kibeszéld magad, és ha már barátok nincsenek, akkor szakember.

2015. jan. 11. 16:17
 9/10 anonim ***** válasza:
Sötéten vérző cserepesvirág.
2015. jan. 15. 22:37
 10/10 anonim ***** válasza:

Talán a tanulás mellett kellene keresned egy hobbit, vagy próbálj ki pár dolgot (pl. sportolj, tanulj meg valamilyen hangszeren játszani, tanulj meg főzni, barkácsolj, táncolj...) hátha valami bejön.

A feszültség oldására nagyon jó a bokszzsák.

2015. jan. 22. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!