Miért nincs barátom? A fiúk csak a vékony, csinos lányokra buknak?
Valakinek tuti,hogy tetszel és egy ha tetszik neked egy fiú akkor nyugodtan kezdeményezhetsz te is felé:)
Fiú barátaid vannak?
Én 120 kilósan is találtam magamnak tökéletes testű, helyes pasit, évekig jártunk.
Betegség miatt voltam/vagyok kövér, bár már "csak" 90 kg vagyok, de most is nagyon jó pasim van, van ízlésem :P
A lényeg az önbizalom (bár nekem nincs, de ezt nem mutatom ki a világ felé) és a határozottság (szóval ne legyél egy tipikus béna alak, aki fél leszólítani az eladónőt pl).
Na meg nem árt, ha csinin öltözködsz, magadat adod, stb.
Mármint az rám értettem, hogy miután elhangoznak az alap kérdések akkor megáll a dolog. :)
Félre ne értsétek én nem a szexre megyek, mert sehogy sem érzem rá magam éretnek meg nem. Ráér az.
És én nem olyan barátot szeretnék aki csak a szexre hajt meg, hogy kihasználjon. Én szeretni szeretném, akiben tudom, hogy megbízhatok és, hogy kiáll mellettem.
Mondjuk van egy fiú aki tetszik de az isdősebb tőlem 3 évvel.
Meg amikor meglátok egy fiút aki mondjuk tetszik és "ismerem" is, és látom, hogy mennyi lánnyal jóba van akkor már félek mondjuk ráírni vagy odamenni beszélgetni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!