Miért nincs barátom? A fiúk csak a vékony, csinos lányokra buknak?
Ez túlsúly? Viccelsz? Ez szerintem pont jó lehet... Nekem tetszenek a kicsit vastagabb lányok is, de van egy határ.
19f
Édes lányom (ne haragudj ezért, és 37 éves vagyok), ne keseredj el ennyire!
A leírásod alapján valóban kedves, visszahúzódó, szerény leányzó lehetsz. Biztosan meg fogod találni a párod, mint ahogy mindenki!
Az ember kinézete szinte mindegy, a leendő párod úgy fog szeretni és tisztelni, ahogy vagy. Ennél alább ne add!
Nem azt mondom, hogy nem kell változni, de ezt ne a divatot vedd figyelembe, hanem saját magadat.
Nekem kicsit ellentmondásos ez a szerény belső, és a vagány külső. Költői kérdés: a tetkó és a felnyírt haj valóban ugyanaz, mint ami belül TE vagy?
Hidd el, hogy ha a külsőd azt mutatja, amilyen belül vagy, ez az összhang önbizalmat fog adni, és meglesz a pozitív kisugárzásod is, amire mindenki bukik :-D Ha belül visszahúzódó vagy, kívülről meg mást akarsz mutatni, akkor folyton erőlködnöd kell, hogy a belsődre rákényszerítsd a külsődet. Ez felesleges.
Elárulom, hogy - közel sem vagyok hibátlan - de nem tartom magam csúnyának. Visszanézve a képeket a te korodban kifejezetten vékony, csinos voltam, mégsem volt barátom 18 éves koromig. Nálam is pont az volt a probléma, mint nálad.
Változtattam ezen. No nem a szoknyán, mert máig a fiús, sportos huhákat kedvelem, nem sminkelek (gyerek mellett úgyis felesleges, mert elkeni rajtam :-)) Most már lassan 17 éve vagyok együtt a párommal, 3 éve össze is házasodtunk, mert gyereket akartunk, egy kétéves gyerkőc anyukája vagyok és kistesót tervezünk. Szeretjük, tiszteljük egymást.
Meg fogod találni a párod! Puszillak drága! :-***
Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok! :)
Csak látom, hogy egy csomó barátnőmnek van barátja, vagy volt. Meg sok fiúval jóba vannak. És kicsit rosszul esik, hogy rám meg rám sem néznek a fiúk.
Az 57 kilogramm neked hol túlsúly?? :D
Jajj te csaj :D
Ne már :D
Szia,én is kb. ugyanezekkel a paraméterekkel bírok:) (160cm, 57kg, sidecut, mondjuk én magát a nyírást festem, de van hogy azt se, tetoválni tanulok és tervezek is nem egyet:D)
És ilyen külsővel bizony meg kell tanulni élni:) A pozitív kritikát mosolyogva köszönd meg, a negatívra pedig reagálj viccesen. De így, hogy több ember megszólít, több embert is ismerek meg, több lehetőség nyílik a barátkozásra is, csak nyitni kell. A szoknyát pedig szintén lehet alternatívan csinálni. Mosolyogj sokat:) Az pedig külön király, hogy nincs káros szenvedélyed.A buli pedig szerintem az elején mindig kicsit feszült, de egyszer próbáld meg, hogy maradsz és sodródsz a többiekkel. Egyszer ki kell próbálni:)
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!