Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Lenne pár kérdésem...

Kamaszok! Lenne pár kérdésem hozzátok? (bővebben lent?

Figyelt kérdés
Akik most 8. Os, ti is kaptatok egy papírt már az osztályfőnoktől hogy adatokat meg leirni az iskolát ahová akarsz menni? Várjatok már a sulit? Miben másabb a középiskola mint az általános? Nagyobb fiúk szoba fognak állni a 9. És lányokkal? 14/L

2015. jan. 4. 18:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Olyan papírt majd februárban fogunk kapni:))

Nem várom. Józan paraszti ésszel meg,abban másabb a középsüli,hogy más a tananyag másképp tanítják és az emberek felfogása is másabb,nem olyan közegben vagy,hogy a folyosón elsősök rohangálnak...

Nem...nagyobb fiúk rá se néznek kilencedikesekre!!!!!(szarkazmus...)

Már miért ne állnának szóba?Nekem,a mostani általános sulim "egybe van kötve" a gimi részével,és nagyon sok idősebb fiú barátom van onnan. Az érettséged nem a korodtól függ,ahogy az ő érettségük sem.(lehetsz érett 14 évesen ő meg lehet éretlen 17 évesen,nem ettől függ)

2015. jan. 5. 15:33
 12/19 anonim ***** válasza:

btw,ha 8 órám van (ami azért fordulhat elő mert a tanáraink tartanak kötelezővé tett felzárkóztató/gyakorló/javító órákat) akkor végzek 15:15kor. Ez szerintem bőven kora délután.

7:45,kor van első órai becsengőm,illetve a hatodik órától kezdve csak 10perc egy szünet.

2015. jan. 5. 15:36
 13/19 anonim ***** válasza:

Kilencedikes vagyok és még elég frissek mind a tavalyi , mind az idei élmények!

Meg kell komolyodni és tényleg rendszeresen kell tanulni. ha ezt megteszed és minden leadott anyagot óráról-órára megtanulsz akkor a témazáró előtt amikor 20-30 oldalakat kell megtanulnod sokkal könnyebb dolgod lesz. Időbe fog telni az is ,hogy melyik tanár milyen , mennyit és hogyan követel.

Komolyabb hely , de nekem speciel jobban tetszik a légkör ,hogy nincs az a sok visító kisgyerek. :D

Van ,hogy az idősebbekkel is beszélünk , de inkább a tizedikesekkel. Ha van kérdésed írj nyugodtan .14L

2015. jan. 6. 20:16
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

jo ha nem kibirhatatlan kelj minden nap hajnal 4-kor erj haza 7-8 orara majd allj neki a tantargyaidbol megcsinalni a hazit ami nem kevesebb 10-12 oldalnal

ugyan ez 3-4 tantagybol majd szoritsd ki azt hogy kajalsz megfurdesz es meg ki is alszod magad mert ha en ugy megyek nagyon jo pelda volt szeptember elseje hogy majdnem mentot kellett hivni

2015. jan. 7. 06:21
 15/19 anonim ***** válasza:
14%

Hurr durr... Én van hogy 4-ig vagyok fent mert máskor nem tudom megcsinálni a beadandóm. Másnap 8-tól óra.

Meg most komolyan azt akarod megmagyarázni, hogy középsuliban többet kell tanulni mint egyetemen? :DDDDD mint írtam, jó ha 4 órát tanultam összesen középsulis éveim alatt, mindenből lazán 4-es voltam, 85% felett érettségiztem mindenből... Ne hülyéskedjünk már, hogy a középsuli olyan halálos... :DDD

2015. jan. 7. 09:44
 16/19 anonim ***** válasza:
76%
el is hiszem hogy hosszu tavon 4 orat alszol es semmi bajod
2015. jan. 7. 16:03
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Van bajom, mindennap mosottsz.r vagyok, de ez van :)
2015. jan. 7. 16:41
 18/19 anonim ***** válasza:

Én imádom a gimit. Nyelvi előkészítős osztályba járok és németes vagyok. 10-en vagyunk a csoportban, ez így nagyon jó, mert a tanár mindenkire külön oda tud figyelni. Az osztály másik fele angolos, ők 20-an vannak, és többet kell tanulniuk, náluk nagyobbak az elvárások. Az osztályban mindenkivel jóban vagyok, de a németes felével sokkal jobb a kapcsolatom, mert velük közös minden órám. Mivel nem sok tantárgyam van, főleg a németet kell nyomni ebben az évben, igyekszem napról napra egyenletesen tanulni, hogy ne gyűljön össze pár oldalnál több egy napra. Szerintem ha ezt betartod neked sem lesz nehéz. Bár egy 4 osztályos képzés nyilván teljesen más, mint nekem most a 0. de gondoltam hátha te is megfontolod a nyelvi előkészítőt :)

15/L

2015. jan. 7. 18:23
 19/19 Vad-Ász ***** válasza:

másik középsulimban 7 óra helyett általában 8 volt.

ha meg verseny volt akkor azon a héten volt akár napi 10-13(néha14) órám is,vagyis még fél napig benn rohadtam a suliban

2015. aug. 2. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!