Kamaszok! Előfordult már hogy ellógtatok otthonról bulizni?
Kiderült? Mit kaptatok érte?
Senki ne értse félre, a kérdésemnek nincs köze a szilveszterhez, és nem akarok a szüleim tudta nélkül bulizni menni. :D
Csak kíváncsi vagyok ez milyen gyakori?hogy ez csak a filmekben van olyan gyakran, vagy szoktak-e ilyet mások.
Az utolsó mondat értelmetlen lett elnézést :)
Kíváncsi vagyok hogy ez csak a filmekben van olyan gyakran, vagy szoktak-e ilyet a kamaszok?
Nem, messze van az ablaktol az a fa:D
Viccen kivul: nem. Altalaban elengednek barhova, megbeszeljuk, kikkel es hova. Azt se tisztazzuk le, hanyra erek haza. Persze nem szoktam visszaelni a bizalommal.:)
Nem lógtam el sose, mert nem akartam ilyen dolgoknak kitenni a szüleimet.
Gondolj bele neked milyen érzése lenne, ha az egyik szeretted csak úgy szó nélkül eltűnne. Biztos nem örülnél.
Igen, 14-16 éves koromban mikor már nagyon mehetnékem volt, de nem engedtek. A legdurvább az volt, mikor nyáron ellógtam egy fesztiválra 16 évesen(nem a korom miatt nem engedtek, büntetésben voltam). Mivel pár napra eltűntem, nyilván kiderült. A szüleim persze ismertek, így kb. pár óra alatt kiderítették, hogy hol vagyok és kivel. Mikor 3 nap múlva hazamentem, kidobtak, és elmentek nélkülem nyaralni. Aztán persze mikor hazajöttek a nyaralásból kibékültünk. De ezt azóta is bánom, hogy akkor mekkora csalódást okoztam nekik, mert amúgy nagyon jó szülők, csak én voltam ritka rossz és engedetlen kamasz.
Olyan, hogy este egy-egy buli erejéig kiszöktem az ablakon, gyakran volt. Persze csak nyáron, télen azért feltűnő lett volna, ha behúz a hideg:D Kész módszerem volt, fel a szekrényre, muskátlik odébb, ki a párkányra, le a földre, muskátlik vissza, ablak rögzít. Soha nem buktam le. Az meg napi szintű volt, hogy kimásztam az ablakon cigizni, és akkor csak ott a falnak támaszkodva üldögéltem pár óráig, és hallgattam a zenét, és néztem a csillagokat. Megvolt ennek is a feelingje, de azért kényelmesebb, hogy már bárhova elengednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!