Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Én ezt nem értem ez miért...

Én ezt nem értem ez miért baj? Kamaszok, Szülők!?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok. Skypolok az egyik barátnőmmel most is.Már 4 órája.Nagyimnál vagyok. Anya meg írt rám hogy menjek aludni,én meg mondom neki nem nem vagyok álmos. meg mondtam neki szünet van nyugtom sem lehet? Ő meg úgy látom másképp kell állni a dolgokhoz. Egyáltalán nem panaszkodhat jó tanuló vagyok és jó gyerek is. A múltkor ugyan ezzel a barátnőmmel fél hattól egészen hajnali fél háromig skypoltam vele. Ezek otthon történtek és akkor sem voltam hangos fel se kelt rá. Megmagyaráznátok a szülőknek miért baj ha beszélgetünk ??? Szünetbe és pl több ideig? A a barátnőm anyukája is ki van akadva de pedig még hangosak se vagyunk. 13l
2014. dec. 29. 23:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha rendes időben (9 felé) felkelsz és nem félholtan kóvályogsz egész nap, felőlem addig maradhatnál fenn, amíg akarsz. Szünet van, hsználd ki.

De lehet, az a bajuk, hogy a gép előtt ültök. Én 13 évesen a barátnőimnél lógtam, szánkózunk, zenét hallgattunk, filmmaraton, stb.

2014. dec. 29. 23:13
 2/5 A kérdező kommentje:
én felekelek 9 kor semmi bajom nincs és mi is szoktunk szórakozni csak most van köztünk pár km.
2014. dec. 29. 23:16
 3/5 anonim ***** válasza:
27%

Az enyémnek is baja szokott lenni ez de egyik fülemen be,másikon ki.Ha elmegyek bulizni ott úgyis fent vagyok 5ig,aztán kelek fel 10kor. Sosem volt problémám az,hogy keveset alszom,iskolaidőben talán ha 4-5órát tudok aludni éjjel.Ha pedig szünet van...akkor is 11ig alszom ha 9kor fekszem le akkor is ha reggel hatkor fekszem le.Senkit se zavarok,halk vagyok észre se vesznek,mégis problémáznak rajta.

Megmondom miért,a szüleink aggódnak azért,hogy kipihend/kipihenjük magunkat,ha megmondod,hogy de te ki vagy pihenve akkor az lesz a válasza de akkor is feküdj le ő az anyád/apád az van amit ő mond.

Nem éri meg ezen balhézni:)Néha-néha feküdj le 11kor és kész.Ha a mamádnál vagy,nem kell tudnia meddig vagy fent.Bár amikor én voltam 13 az éjfél volt a legtöbb ameddig fennt voltam,mára ez már kitolódott a reggelig.

2014. dec. 29. 23:42
 4/5 anonim ***** válasza:
32%

Azert baj mert ejszaka aludni kell. Ha szunet van akkor nyilvan tovabb fenn lehet maradni, de azert egesz ejszaka beszelgetni az nem oke.

Beszelgessetek nappal.

2014. dec. 29. 23:48
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem akart ő se bántani téged se kötöszködni. Csupán az anyukád és ez a dolga,hogy figyeljen rád-bármilyen elcsépelten is hangzik-.

Az meg természetes,hogy most mindent támadásnak élsz meg a szülők felől.

Beszélgess a barátnőddel napközben,vagy tedd magad "offline'-á és akkor anyukád nem fogja látni,hogy fent vagy még.

2014. dec. 30. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!