Szülők, kamaszok külön! Szerintetek mi fér bele egy 15éves fiú-lány kapcsolatába? (Nyilván testileg)
Szerintetek meddig lehet/lehetne elmenni testi szinten? Azért kérdezem,mert a minap kiszívott nyakkal jöttem haza,és anyumék nyugodtan elbeszélgettek velem a védekezésről meg ilyesmiről.Én csak poénból mondtam,h készüljenek fel a lányokra akik feljönnek,ők meg hirtelen mérgesek lettek.."ide biztos hogy nem hozol lányt" ilyenek...
(Ha tudnák mik történtek még nyakkiszíváson kívül).
Szóval szerintetek? Kamaszok-szülők véleménye külön külön érdekel.:)
Meddig lehet elmenni? Hol a határ?
Nekem engedik, mondták, hogy ők is csináltak ennyi idősen. Csak nincs kivel :(
Komolyan szégyellem magam...
Egy 15 éves már nem gyerek szerintem, de a szex még korai. Én se értettem 15 évesen, hogy miért, lettem kb. 18, mire kezdtem kapisgálni a dolgot, egyáltalán nem bántam meg, hogy vártam még vele. Most anya vagyok és szeretném, ha a gyerekeim (egy lány és egy fiú) is megértenék, hogy miért nem szabad ezt elsietni. Olyan sérüléseket szerezhetsz, amiket akkor észre sem veszel, majd csak fiatal felnőttként látod kárát :(
Lényeg a lényeg, tényleg voltam vagy 18-19 éves, mire megértettem, mit jelent az, hogy nem kell kapkodni és nem kell elsietni az ilyen dolgokat. Nagyon rossz élményeket lehet szerezni, ha valami túl korán történik, ami egy életre kihat. Ez igaz a fiúkra é a lányokra is. És nem azt mondom, hogy a házasságig várni kell, dehogyis! De olyan 17-18 éves korig érdemes lenne szerintem.
En mar tul vagyok a dolgokon,de nem azert mert ez meno.vagy ilyesmi,csak egyszeruen kivantam,es kesz. Szerintem ettol nem lettem se jobb/se rosszabb ember. Koszonom a valaszokat,es elfogadom az erveiteket! En igy dontottem,lehet hogy kesobb megbanom,de egyenlore elvezni szeretnem az eletet,ezeket a dolgokat! :)
Koszonom meg egyszer! Johetnek meg.
Most le leszek pontozva, de én 15 voltam mikor elvesztettem. Nagyon-nagyon ember és kapcsolat függő, hogy kinek mikor jó, mikor érik meg rá stb. Én nem bántam meg, nem züllöttem le, k@rva se lettem meg semmi negatív hatása nem lett az életemre.
Van aki ilyenkor esik át az első csókon, van aki csak pettinggel és van aki tovább megy. A lényeg, hogy fel legyenek rendesen világosítva és védekezzenek, és ne hamarkodjanak el semmit, ha nem készek rá.
Mindenkinek jó, vagy jó lenne 15 évesen.
De gondolj arra, hogy a sok jobbnál jobb védekezési módszer közül egy sincs 100%-os. Ráadásul Minden kezdet nehéz alapon a fiatalok hibaszázaléka szokott módszeren belül is magasabb lenni.
Mivel ismerek 17 éves apukát, szerintem örülj, hogy kipróbáltad, de parancsolj még két évnyit heves vérednek.
Apud nem lenne boldog, ha tőle vonnák a gyerektartást.
Kedveském, azt ugye tudod, hogy a kiszívott nyak a leggázabb a világon?!
Amúgy:
- csók, ölelés
- ha x ideje együtt vannak - fél-egy év -, akkor már petting simán, de akár több is
- védekezés!, a legfontosabb, különben én kitekerném (képletesen) a nyakad legyél fiú vagy lány
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!