Szülők, kamaszok külön! Szerintetek mi fér bele egy 15éves fiú-lány kapcsolatába? (Nyilván testileg)
Figyelt kérdés
Szerintetek meddig lehet/lehetne elmenni testi szinten? Azért kérdezem,mert a minap kiszívott nyakkal jöttem haza,és anyumék nyugodtan elbeszélgettek velem a védekezésről meg ilyesmiről.Én csak poénból mondtam,h készüljenek fel a lányokra akik feljönnek,ők meg hirtelen mérgesek lettek.."ide biztos hogy nem hozol lányt" ilyenek...
(Ha tudnák mik történtek még nyakkiszíváson kívül).
Szóval szerintetek? Kamaszok-szülők véleménye külön külön érdekel.:)
Meddig lehet elmenni? Hol a határ?
2014. okt. 19. 21:55
11/15 anonim válasza:
Hát, ha ott tartotok, hogy kiszívott nyakkal mész haza, akkor nagyon éretlenek vagytok még mindketten a felnőttes testi kapcsolathoz. Én 15 évvel ezelőtt voltam 15, tehát amikor te születtél, de eszem ágában sem volt semmi ilyesmit művelni, tanultam és próbáltam valami célt találni az életembe, kideríteni, ki is vagyok. Jó nagyot változott a világ...
12/15 anonim válasza:
bármi belefér, amit mindkét fél akar.
13/15 anonim válasza:
Ha kölcsönösen szeretik egymást,megbízik a lány a fiúba és komoly kapcsolatról van szó,akkor szerintem petting is lehet.Szerintem többet ebben a korban nem érdemes csinálni,mert még kicsik vagytok hozzá.
14/15 anonim válasza:
A határ ott van, ahol te érzed. És emberenként különbözik.
15/15 anonim válasza:
Szerintem,a babázás és a legózás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!