Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, szülők! Leírnátok...

Kamaszok, szülők! Leírnátok nekem miért van ez?

Figyelt kérdés
Ugye most lettem hetedik osztályos 13 evesen és hát megkaptam azt hogy hogy ki*icsásodt*m :'D. Megjegyezték a fiúk hogy olyan jó formás fenekem van. Ma földrajzon ilyen papirt kellett alá írkálnunk en meg úgy emlékeztem hogy nem írtam alá egyet fálálltam es odamrntem az előttem lévő padtársamhoz(megengedte a tanár hogy aláírjuk ez kötelező kindenkinek) odamentem es megnéztem az összeset es kiderült még én háttal voltam 3 fiú folyamatosan a fenekem bamulta. Leültem es a barátnőm elmondta hogy folyamatosan néztek:D én csak nevettem de nem értem hogy a fiúknál most elkezdődött ez a na akkor nézzük meg minden lány fenekét. A legszebb az egészbe hogy csak nekem csinálják ezt.
2014. szept. 18. 20:13
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Veletek volt hasonló eset?
2014. szept. 18. 20:14
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Életkori sajátosság :D.

Ami a pasik többségénél soha többet nem múlik el :).

2014. szept. 18. 20:18
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Aha eléggé volt. Én is 13 vagyok csak eggyel föléd járok és én szimplán haverom mellett fejeztem be a házimat állva, és addig rácsapott a fenekemre. xd
2014. szept. 18. 20:37
 4/15 anonim ***** válasza:
54%
örülj neki:D amúgy velem is ezt csinálják már vagy egy éve.xd én örülök neki, jó a seggem mások szerint (is) légy rá büszke ;) én azvagyok
2014. szept. 18. 20:52
 5/15 anonim ***** válasza:
53%
Hát, lehet velem van a baj, de én nem örülnék annak, ha a fenekemet néznék. (bár a fiúk nálunk is elég éretlenek) 14/L, 8. osztály
2014. szept. 18. 21:47
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Jól írta az egyik válaszoló. Életkori sajátosság, ami soha nem múlik el, max diszkrétebbek lesznek a fiúk.

Nekem a melleimmel szemeztek rendszeresen, pedig nem sokat kaptam a sorstól.

De azért ne szálljon a fejedbe a dolog. Valószínűleg rajtad nagyobb a változás mint a többi lányon és ezért tűnt fel ennyire a fiúknak.

2014. szept. 18. 21:49
 7/15 anonim ***** válasza:
69%

Most dicsekszel gondolom...

Amúgy nálunk is ez ment anno általánosban, rá is csaptak, fogdosták is (bár nálunk nem csak nekem). Egyik osztálytársam pedig órákon a combomat simogatta és haladt felfelé..

Szerencsére középsuliban már jobb a helyzet, itt nincsenek ilyenek, de gondolom ez iskolától/osztálytól függ.

2014. szept. 18. 23:43
 8/15 anonim ***** válasza:
55%

Most dicsekszel, mi?

Egyebkent nem eletkori sajatossag, egyszeruen minden fiu/ferfi megnezi a jo fenekeket.

2014. szept. 19. 08:26
 9/15 A kérdező kommentje:
nem nem dicsekedek... ha ezért tettem ki szerinted a kérdést akkor gondolt azt nem érdekel..
2014. szept. 19. 14:19
 10/15 anonim ***** válasza:
60%

De dicsekedsz.

Nőiesedsz, és? Most essünk hasra, vagy mi? Aki jól néz ki, azt megnézik a fiúk, ez a természet rendje.

Később is meg fognak, csak... hát a nrmálisabbja diszkrétebben.

De ez még a jobbik eset. Én pont ma reggel rúgtam tkön véletlen szegény páromat, mikor átmásztam rajta kávét csinálni, mert állt a dákója. Pedig csak félig volt ébren.

2014. szept. 19. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!