Kamaszok, szülők! Leírnátok nekem miért van ez?
Életkori sajátosság :D.
Ami a pasik többségénél soha többet nem múlik el :).
Jól írta az egyik válaszoló. Életkori sajátosság, ami soha nem múlik el, max diszkrétebbek lesznek a fiúk.
Nekem a melleimmel szemeztek rendszeresen, pedig nem sokat kaptam a sorstól.
De azért ne szálljon a fejedbe a dolog. Valószínűleg rajtad nagyobb a változás mint a többi lányon és ezért tűnt fel ennyire a fiúknak.
Most dicsekszel gondolom...
Amúgy nálunk is ez ment anno általánosban, rá is csaptak, fogdosták is (bár nálunk nem csak nekem). Egyik osztálytársam pedig órákon a combomat simogatta és haladt felfelé..
Szerencsére középsuliban már jobb a helyzet, itt nincsenek ilyenek, de gondolom ez iskolától/osztálytól függ.
Most dicsekszel, mi?
Egyebkent nem eletkori sajatossag, egyszeruen minden fiu/ferfi megnezi a jo fenekeket.
De dicsekedsz.
Nőiesedsz, és? Most essünk hasra, vagy mi? Aki jól néz ki, azt megnézik a fiúk, ez a természet rendje.
Később is meg fognak, csak... hát a nrmálisabbja diszkrétebben.
De ez még a jobbik eset. Én pont ma reggel rúgtam tkön véletlen szegény páromat, mikor átmásztam rajta kávét csinálni, mert állt a dákója. Pedig csak félig volt ébren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!