Kamaszok és akár szülőket is kérdezem, hogy nálatok, illetve szülők mit észleltek, hogyan nyilvánult meg a gyerekeiteknél vagy nálatok akik ebben a korban vagytok a kamaszság?
A kamaszkor a hormonháztartás felborulásával járó "megszédülés". Jön a nagy világfájdalom, meg a filózás, meg kinél mi. Szerintem az hogy valaki agresszív legyen, egyáltalán nem feltétele a kamaszkornak. Nem kellenek összetűzések. Csak magát hiszi a legokosabbnak, filózik a világ nagy kérdésein, esztelenül bulizik, stb. Szóval a lázadás a rendszer ellen a lényege.
Amikor én kamasz voltam, emlékszem hogy sokszor voltam levert, deprimált, azt hittem minden szar. Sokat unatkoztam. Aztán elmúlt. Ennyi.
Szokásos mint mindenki másnál: Izzadás szőrösödés , jobban elkezdett érdekelni a külsőm.
Viselkedésben: Szüleim szerint mindig is sokat feleseltem de sosem voltam olyan rossz. Elkezdtek érdekelni a fiúk , meg hogy ne szóljanak bele a dolgaimba , magánélet kialakítása stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!