Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, szülők! Leírnátok...

Kamaszok, szülők! Leírnátok nekem miért van ez?

Figyelt kérdés
Ugye most lettem hetedik osztályos 13 evesen és hát megkaptam azt hogy hogy ki*icsásodt*m :'D. Megjegyezték a fiúk hogy olyan jó formás fenekem van. Ma földrajzon ilyen papirt kellett alá írkálnunk en meg úgy emlékeztem hogy nem írtam alá egyet fálálltam es odamrntem az előttem lévő padtársamhoz(megengedte a tanár hogy aláírjuk ez kötelező kindenkinek) odamentem es megnéztem az összeset es kiderült még én háttal voltam 3 fiú folyamatosan a fenekem bamulta. Leültem es a barátnőm elmondta hogy folyamatosan néztek:D én csak nevettem de nem értem hogy a fiúknál most elkezdődött ez a na akkor nézzük meg minden lány fenekét. A legszebb az egészbe hogy csak nekem csinálják ezt.
2014. szept. 18. 20:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

# 10 az is egy életkori sajátosság, hogy reggelente áll a zászló;)

Amúgy meg azért ha nem is dicsekedsz, de aljas módon élvezed, hogy a srácok nézik a seggedet. Vannak csajok, akiket amugy zavar, vannak akik élvezik, vannak fiúk, akik utánadfordulva néznek, és mindenki levágja, és vannak akik diszkrétebben, ennyi.

Nincs ebben semmi, mindent megnéznek a mai srácok, nem valami válogatós a többség... Főleg a fiatalabbak.

2014. szept. 20. 06:51
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát 7.be, meg 8. elején nekem is mondták, hogy milyen jo seggem van, meg fogdosták, de 8 közepén, már "komolyabbra" fordultak a dolgok. Elkezdtek nadrágon keresztül d.gni, nem is, inkább erőszakoltak. Mind szaladtam el, de az osztályunkból az egész fiú rámmászott. Még az egyik leányka is lökött be a fiúk közé. A többiek pedig ne mavatkoztak be, hogy segitsenek. Még az egyik lezserebbik órán is az egyik felültetett az ölébe, és úgy... A tanár látta, de szerintem nem mert szólni. Én pedig nem mertem igazgatósági ügyet csinálni az egészből. Aztán a melleimet is addig fogdosták (Bár nem értem, hogy mit fogdostak rajta, kicsik voltak), hogy a melltartómat is eltépték. Néha nevetséges visszagondolni erre, de mindenképp szégyellem. Azt szeretném tanácsolni neked, kedves kérdező, hogy óvakodj, nehogy idáig eljuss, mint én
2014. szept. 20. 18:44
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
A legnagyobb sötétség az egészben, hogy neked tetszik az egész. Élvezed, hogy tárgyként tekintenek rád a fiúk, az aktuális fogyatékosságuk eszközére.
2014. szept. 20. 19:00
 14/15 A kérdező kommentje:
1. Dicsekedni nem akarok vele 2. Igen elvezem de magát azt a tudatot hogy tetszik nekik azt hogy bámulják meg ezek azt nem idegesítő.
2014. szept. 21. 21:06
 15/15 anonim válasza:
A férfiak(fiúk) vizuális tipusok,szeretik nézni a nőies formákat(nem tehetnek róla) a kultúráltabbak persze diszkrétebbek! Az evolúció során alakult ez így. a nőies formák hatására tesztoszteron termelődik ami egy fiatal fiú esetében a többszöröse is lehet a normális mennyiségnek így azt elég nehéz kezelni(titkolni)! Szóval nem könnyű !! Ti lányok a fiúk helyében ugyanolyan viselkedést tanúsítanátok a kémia hatására...persze viselkedni azért meg kell tanulni...és ez meg kultúra :D
2014. szept. 22. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!