Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi a véleményetek azokról a...

Mi a véleményetek azokról a lányokról, akik tiniként esnek teherbe? Lányok, mit tennétek, ha ez veletek is megtörténne? Fiúk, hogyan viselkednétek, ha a barátnőtök kerülne ilyen helyzetbe? ‎

Figyelt kérdés
2015. jan. 3. 12:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Tényleg nem mindegy, hogy lett terhes az a tini.

Bekevertek a piájába valamit, és megfektették, gumi-gyógyszer közül valamelyikkel hiba volt, ha igen,, akkor milyen( nem húzza fel rendesen, nagyobb óvszert vesz a srác, hátha a farka is nagyobbnak tűnik tőle, a csaj random vette be a gyógyszert, ha bevette), vagy egész egyszerűen a "kihúzom időben" és a "csak egy kicsit gumi nélkül" játszott be...

Ha valaki primitív, a így járt. Persze nem köpöm le az utcán, de nem tudom sajnálni se, akár megtartja a gyereket, akár nem.

Ha viszont mindent megtettek azért, hogy ne legyen baj, akkor sajnálom őket. Én is most kezdek fog.gátlót használni, és bennem is ott van, hogy mi van, ha egész egyszerűen nem elég a hormontartalma, és akkor szedhetem ahogy akarom, mégis baj lehet...

Nem tudom, biztosan nem akarnám megtartani, jön az egyetem meg minden, fiatalok is vagyunk, nem is tudnánk eltartani, és -bocsi- élni is kéne egy kicsit. Inni, bulizni, pörögni, nem a saját gyerekkoromból a gyerekemébe csöppenni..

2015. jan. 3. 21:24
 12/16 anonim ***** válasza:
57%

Én mindenképpen elvetetném, ha nem megfelelőek a körülmények (értsd. például nem akarok gyereket, nem tudom felnevelni mert tanulok és eltartani sem tudnám, "nincs" apja).

Nyilván nem mindegy, hogy hogyan esik teherbe, de szerintem ez egy bizonyos szempontból nem fontos. Mármint sokszor olvastam itt, hogy "ha elég érettnek érzi magát a szexhez, akkor viselje el a következményt is és tartsa meg a gyereket" meg ilyenek és szerintem ez nem jó gondolatmenet. Aki nem védekezik és úgy esik teherbe az nyilván magára vessen, így járt, de nem hiszem, hogy így kéne büntetni. Egy tinilány előtt még ott az egész élet, tanul, szórakozik, dolgozik és szerintem ez így normális és a gyerek nem tartozik bele egy ennyi idős lány életébe. Én nem azt mondom, hogy össze-vissza agyatlanul kell mindenkivel meg azt sem támogatom, hogy gyerekek minél fiatalabban szexeljenek, de egy bizonyos kor után rendben van ha valaki szexel, a szexnek nem csak a gyerek a célja és a tinik is ugyanúgy szerethetik mint a felnőttek. Szerintem nem az a megoldás, hogy eltiltja a szülő a lányát a pasijától meg képletesen "bezárja" a gyereket. Szerintem az lenne a normális, ha szülő és gyerek között megfelelő, bensőséges, őszinte kapcsolat van, a gyerek tisztában van az élet dolgaival, védekezik és, ha baleset vagy akármi baj történik, akkor merjen szólni a szüleinek, hogy tudjanak neki segíteni. Védekezni kell, többszörösen is akár, de ettől függetlenül aki szexel teherbe eshet mert egyik mód sem 100%-os.

2015. jan. 4. 11:35
 13/16 anonim ***** válasza:
46%
Ezért kell a kislányokat folyamatosan információval ellátni már pici koruktól kezdve. Hogy kb. 10 éves korától, amikortól érdekli már a szex, döntésképes legyen. Ha mégis teherbe esik, akkor pedig segíteni kell.
2015. jan. 4. 13:18
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Én 18 évesen lettem terhes, a párom akkor 25 éves volt tervezett gyerek volt. A nagymamám és az anyukám is fiatalon szült én is fiatalon akartam és a párom is, neki elég volt a bulikból. Nem csinálnám másképp ha akarnám se, egyébként előtte gyógyszert szedtem.

Másfél éves csodálatos kisfiunk van, mindig mosolyog kis örömgombóc.

Nem igaz, hogy nem lehet mellette élni. Minket nagyon összekovácsolt.

Ugyan úgy jönnek hozzánk haverok iszogatni, beszélgetni, mi is sokszor megyünk főleg párom de nem bánom azt sem. Ha Dávidka elaludt ketten párommal beszélgetünk iszogatunk el szivunk egy cigit vagy bármi.

Voltunk már a kismanóval fesztiválon is

2015. jan. 4. 14:08
 15/16 anonim ***** válasza:

19 éves vagyok, én megtartanám ha ez történne.

Az hogy más mit csinál, nem rám tartozik, mert az én életem.

Lehet hogy valaki 30 évesen se tudja biztosítani a megfelelő lelki hátteret, valaki meg 20 évesen is.

2015. jan. 5. 19:06
 16/16 anonim ***** válasza:
18 vagyok, nem tartanám meg. Egyetemre akarok menni, élni akarok még, és a gyerekeket amúgy sem szeretem. Egyszer biztos lesz,de lelkiekben nagyon nem állnék még készen arra, hogy gyerekem legyen. Persze mindent meg is teszek azért, hogy ne csússzon be, alap, hogy védekezek, ha szexelek.
2015. jan. 18. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!