Szerintetek ez "gáz"?
Na szóval itt van szilveszter, nem mentem sehova, itthon maradtam.
Haverom átjött, játszottunk xboxon, dumáltunk elvoltunk, majd éjfél után átmegyek hozzá én is. (Nem kocka se ő se, én de néha így leülünk játszani, amúgy kondiba is vele járok, 10 éve legjobb barátom.) Osztálytársaim nagy része ment valahova bulizni, leinni magát. Hívtak engem is, se kedvem nem volt, nem akarom most a pénzem piára költeni, nem is érzem szükségét hogy leigyam magam.(Meg most a szálkásításom is eléggé keresztül húzná a sok pia). És mielőtt valaki mást gondolna, 14-15 éves korosztály ez.
Szia! :D abban igazad van, hogy nem kéne leinniuk magukat, ne is akarj ilyen lenni, de én azért nem maradtam volna ott, lehet olyan programot is csinálni, ahol nem követelmény leinni magad :D bár engem hívnának, én mentem volna, de figyeltem volna erre a pia témára :D
15/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!