Szerintetek ez "gáz"?
Na szóval itt van szilveszter, nem mentem sehova, itthon maradtam.
Haverom átjött, játszottunk xboxon, dumáltunk elvoltunk, majd éjfél után átmegyek hozzá én is. (Nem kocka se ő se, én de néha így leülünk játszani, amúgy kondiba is vele járok, 10 éve legjobb barátom.) Osztálytársaim nagy része ment valahova bulizni, leinni magát. Hívtak engem is, se kedvem nem volt, nem akarom most a pénzem piára költeni, nem is érzem szükségét hogy leigyam magam.(Meg most a szálkásításom is eléggé keresztül húzná a sok pia). És mielőtt valaki mást gondolna, 14-15 éves korosztály ez.
Ebben az égvilágon semmi gáz sincs.
Inkább az gáz, hogy a 14-15 éves korosztály leissza magát.
Pfff ti szerintem melegek vagytok.
Játszadozzatok csak egymással...
Szerintem semmi gáz nincs ebben, én azt kívánom, bár maradtam volna itthon. Vetekszik a tegnapi buli az év legrosszabbja címért, az egész abból állt, hogy emberkéket hánytattam, vizet hordtam nekik, hányást takarítottam és buliromokat, aztán -15 fokban lejártam a lábam, és órákat kellett várnom a barátaimra hogy haza tudjak menni.
Az egyetlen pozitívum, hogy most nagyon értékelem az ágyam puhaságát, és magasztos imádatot érzek az otthonom iránt :D
16/L
Az xboxon kívül nincs ebben semmi gáz :D pc masterrace :3
Na jó, amúgy nem gáz, ha ti jól érzitek magatok :D de egyébként, ha gáz valaki szerint, akkor mi van? :D nektek jó, más véleménye kit érdekel? :D
20/L
egyáltalán nem gáz, legjobb barátoddal töltötted, jól éreztétek magatok, azt csináltátok, amit szerettek, figyelembe tartod, milyen céljaid vannak... én egy házibuliban voltam, összeittam mindent, reggel 6-kor jöttek értünk, lehányták a kabátom, egész nap pihengetek, alapjában jól éreztem magam, jó volt a társaság, nekem ez jelentette a szórkozást ;)
én nem azt tartom gáznak, ha valaki Otthon Szilveszterezik a barátjával, hanem ha úgy, hogy nem érzi jól magát és a társaság kedvéért piál, kényszerből van ott, meg azt, aki leszólja a másikat azért, mert más az érdeklődi köre és nem birkamódra követi a főmajmokat...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!