Van itt olyan kamasz akinek az apukája 40 felett volt mikor ő született?
Figyelt kérdés
ugyanolyan a kapcsolatotok, ugyanúgy viszonyul hozzátok mint mondjuk másnál egy fiatalabb apuka?2014. dec. 25. 20:44
1/6 anonim válasza:
Szia!:) Az enyém 44 volt, mikor születtem:)
14/L
2/6 anonim válasza:
Első vagyok:
Bocs, a kérdés második felét már nem néztem:D Velem egy kicsit szigorúbb, mint mondjuk más apukák a gyerekeikkel, mivel ő ugye más korosztályba tartozik és ezáltal más volt a neveltetése is. Emiatt sokszor vannak vitáink, bár ez amiatt is lehet, hogy mindketten heves hőmérsékletűek vagyunk:D De amúgy jó fej, sokat lehet vele hülyéskedni, ha épp olyan hangulatban van:) A tiéd mennyi idős?
3/6 anonim válasza:
Az enyém is 44 volt amikor születtem. Ugyanolyan, mint a környezetemben a többi apukák.:)
5/6 anonim válasza:
Az enyém 47 volt, amikor születtem. A szüleim közül ő az engedékenyebb, nagyon laza és liberális apuka. :) A szüleim elváltak, anyukámmal lakom, de apukám mindig bíztat, hogy győzködjem anyut, ha valamit nem enged meg. 14 F
6/6 anonim válasza:
Az enyém 41 éves volt,most vagyok 16 éves.Nem,nem igazán törődött velem soha,mindig csak a munkájával foglalkozott.
Soha nem mutatta ki az érzéseit felém,se senki más felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!