Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen a tipikus kamasz?

Milyen a tipikus kamasz?

Figyelt kérdés

2014. dec. 23. 12:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
51%
azt hiszi magáról hogy más mint a többiek pedig dehogy
2014. dec. 23. 12:36
 2/14 anonim ***** válasza:
54%

A kamaszra ki kéne írni: Átépítés miatt zárva! :) Vekerdy Tamás

https://www.youtube.com/watch?v=S29W64tkQBk

2014. dec. 23. 12:48
 3/14 anonim ***** válasza:
74%
Nézd meg az oldalon az a rengeteg kérdést, amibe kamaszok azt írják hogy ők "mások" mint a kortársaik. Ők sokkal különbebb gondolkodásúak, stb stb... Aztán ha valaki fel lebbenti hogy minden kamasz ezt hiszi magáról akkor fel vannak háborodva. Na ők a tipikus kamaszok.
2014. dec. 23. 12:53
 4/14 anonim ***** válasza:
12%

Gyerekesek, azt hiszik attól érettebbek kortársaiknál, hogy tanulnak, otthon gubbasztanak és nem volt még kapcsolatuk. Az egyetlen amire büszkék, hogy nem cigiznek és nem isznak.

-Na ezek vannak itt gyakorin (tisztelet a kivételnek)

Aztán az átlagos kamasz elméletileg "felesel". Szerintem aki visszaszól az visszaszól 8 és 18 évesen is, kamaszkortól függetlenül. Aztán minden olyanon kuncognak amit félre lehet érteni szexuális célzattal.

Gyávák, érzelgősek, buták.

2014. dec. 23. 13:17
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Keresi ömmagát, keresi a helyét a világban, sokszor tagad mindent, ami otthon van. De nem tudja, merre menjen, vagy nagyon is pontosan tudja, hogy hétfőn erre, majd kedden arra. Nagyon szeretne tartozni valahová.
2014. dec. 23. 15:49
 6/14 anonim ***** válasza:
75%

4.Spanglizok, dohányom és iszok, dreadlockot viselek és próbálom követni a raszta utat..kapcsolatom van és rendszeres szexuális életem tanulmányaim 3 körül vannak kb semmit nem tanulok ..

17 leszek..

akkor ez most?! :D

2014. dec. 23. 19:56
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

szerintem az 5. válaszoló írta le a legjobban.

15lány

2014. dec. 24. 13:56
 8/14 anonim ***** válasza:
96%
mennyi besavanyodott ember... az 5ös tényleg nagyon jól megfogalmazta! :)
2014. dec. 25. 17:58
 9/14 anonim ***** válasza:
76%

Fiú: tapogatós lóf@*sz a kezében, zsebkendőt nem ismer, mínusz 10 fokban is kint van a fél mellkasa, amúgy meg egy baromi vastag (fényes) műanyag kabátban van.

Lány: tapogatós lóf@*sz a kezében, gusztustalan smink, bűzlik a parfümtől évszaktól/alkalomtól függetlenül cicanadrágban van, mert "az szép".

Külsőre ennyivel egészíteném ki, belsőre már leírták. Szerencsére vannak nem tipikus kamaszok is :)

2014. dec. 28. 09:10
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

A tipikus kamasz? Nem tud írni-olvasni, facebookon és RTL-en szocializálódik. Ennélfogva az értékítélete csak annyi, amennyit a reklámokból képes leszűrni. Egyszóval: a nagy többségük konzumidióta.

Természetesen, egy normális kamasz egyáltalán nem ilyen, de ma sajnos, ezek alkotják a többséget. Én azért vagyok kiábrándulva, mert 4 iskolában végeztem (nem reprezentatív) felmérést, és kiderült, hogy a legolvasottabbak 14 éves korukra max. 4 vékonyka könyvet olvastak el (az is kötelező házi olvasmány volt), a maradék 99% egyet sem. Emiatt a szókincsük is olyan, amilyen, és egy hosszabb összefüggő szöveget (pl. egy történetet) képtelenek normálisan elmesélni.

Hangsúlyozom, mindez csak a jelen korunk ás társadalmunk kamaszainak többségére vonatkozik...

2014. dec. 28. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!