A kamaszra ki kéne írni: Átépítés miatt zárva! :) Vekerdy Tamás
Gyerekesek, azt hiszik attól érettebbek kortársaiknál, hogy tanulnak, otthon gubbasztanak és nem volt még kapcsolatuk. Az egyetlen amire büszkék, hogy nem cigiznek és nem isznak.
-Na ezek vannak itt gyakorin (tisztelet a kivételnek)
Aztán az átlagos kamasz elméletileg "felesel". Szerintem aki visszaszól az visszaszól 8 és 18 évesen is, kamaszkortól függetlenül. Aztán minden olyanon kuncognak amit félre lehet érteni szexuális célzattal.
Gyávák, érzelgősek, buták.
4.Spanglizok, dohányom és iszok, dreadlockot viselek és próbálom követni a raszta utat..kapcsolatom van és rendszeres szexuális életem tanulmányaim 3 körül vannak kb semmit nem tanulok ..
17 leszek..
akkor ez most?! :D
szerintem az 5. válaszoló írta le a legjobban.
15lány
Fiú: tapogatós lóf@*sz a kezében, zsebkendőt nem ismer, mínusz 10 fokban is kint van a fél mellkasa, amúgy meg egy baromi vastag (fényes) műanyag kabátban van.
Lány: tapogatós lóf@*sz a kezében, gusztustalan smink, bűzlik a parfümtől évszaktól/alkalomtól függetlenül cicanadrágban van, mert "az szép".
Külsőre ennyivel egészíteném ki, belsőre már leírták. Szerencsére vannak nem tipikus kamaszok is :)
A tipikus kamasz? Nem tud írni-olvasni, facebookon és RTL-en szocializálódik. Ennélfogva az értékítélete csak annyi, amennyit a reklámokból képes leszűrni. Egyszóval: a nagy többségük konzumidióta.
Természetesen, egy normális kamasz egyáltalán nem ilyen, de ma sajnos, ezek alkotják a többséget. Én azért vagyok kiábrándulva, mert 4 iskolában végeztem (nem reprezentatív) felmérést, és kiderült, hogy a legolvasottabbak 14 éves korukra max. 4 vékonyka könyvet olvastak el (az is kötelező házi olvasmány volt), a maradék 99% egyet sem. Emiatt a szókincsük is olyan, amilyen, és egy hosszabb összefüggő szöveget (pl. egy történetet) képtelenek normálisan elmesélni.
Hangsúlyozom, mindez csak a jelen korunk ás társadalmunk kamaszainak többségére vonatkozik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!