Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet attól még normális kapcsolatom ha kimaradtak a tipikus kamasz szerelmek?
Persze, hogy lehet:))
Semennyire nem meghatározóak...
Max ha 40 éves leszel és addig nincs senkid, akkor lemondhatsz a 18 éveen aluli csajokról.
Már mér ne lehetne?
KimaradTak, tehát múltidő? Ha igen, akkor már úgyse tudsz változtatni, szóval abból hozd ki a maximumot, amid van. A kapcsolatosdi nem egy játék, amihez gyakorolni kell...
19:16-nak tökéletesen igaza van.
Sőt! Először kell legyen 1-2-3 évre egy gyökér párod. Egy hűtlen tetves görény. Utána a jót sokkal jobban értékeled.
A volt barátnőmnek én voltam az első. Nem értékelt. 3 év múlva sírt, hogy milyen hülye volt.
A jelenlegi barátnőm volt barátja megcsalta, kihasználta, szemét volt vele. Engem nagyon megbecsül, mert sokkal jobb vagyko az előzőnél.
Én is 19 vagyok, lány és nekem se volt még kapcsolatom. Nem érzem magam hátrányban. Úgy értem nem csukott szemmel jártam eddig se a világban. Oké belátom, hogy saját személyes tapasztalatom nincs. De láttam a haverjaimat, barátaimat, barátnőimet, akik 15-16 évesen elkezdtek csajozni/pasizni. Láttam mi az, ami konfliktust szült a kapcsolataikban, mitől mentek szét, mi tartotta őket együtt. Láttam milyen hibákat követtek el, mennyire összetörtek egy-egy szakítás után, milyen volt mikor túl hamar biztosnak éreztek egy kapcsolatot... Ily módon vannak tapasztalataim, bár csak közvetve, mégis úgy gondolom ez lényegesen több mint amit ők tudtak mikor tiniként belevágtak az első kapcsolatukba.
Én tudtam már 3-4 évvel ezelőtt, hogy mit várok egy kapcsolattól, hogy milyen kapcsolatra vágyom. És azt is tudtam, hogy nem állt volna módomban úgy csinálni a dolgokat, ahogy én szerettem volna, ezért inkább vártam amíg szabadon tehetem amit akarok és nem tartozom senkinek számadással róla. de nem bántam meg. nem érzem, hogy 19 évesen annyira el lennék késve. hiszem, hogy nekem is van esélyem ugyanúgy egy normális kapcsolatra mint bárki másnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!