Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, nektek milyen...

Kamaszok, nektek milyen terveitek vannak Szilveszterre?

Figyelt kérdés
Kivel töltitek? Hol? Hányan lesztek? Esetleg mit fogtok csinálni?
2014. dec. 23. 21:59
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Idén kihagyom az ordenáré bulikat, főleg, hogy tavaly szart és hányást kellett vakarni a falról...

Átjön két csaj, az egyikkel legjobb barátok vagyunk, a másik meg az ő nagyon cuki barátnője:D

17/F

2014. dec. 27. 14:57
 22/25 anonim ***** válasza:
61%

Előző: [link]

:D

2014. dec. 27. 17:20
 23/25 anonim válasza:

Bátyám baráti körével és barátnőével. 23/F

nővérem otthon férjével 20/L

Szüleim meg én meg itthon. Társasozunk, stand-upot nézünk a TVbe, zenét hallgatunk, sütit sütünk, BUÉK smst küldözgetünk, nézzük az ablakból a tűzijátékot, aztán éjfélkor elénekeljük a himnuszt, koccintunk egy kis gyerekpezsgővel, majd anyukámnak odaadjuk az ajándékát. ( szülinapja jan. 1.-je) és megeszük a sütit. Majd ahogy egyszer már mondták előttem: mint mindenki lefekszünk aludni.

2014. dec. 29. 14:52
 24/25 anonim válasza:
ja és 14/L vagyok
2014. dec. 29. 14:52
 25/25 anonim ***** válasza:

Ez lesz az első szilveszter, amit én már a barátommal tölthetek, anyukám pedig az élettársával.:)

Megbeszéltük a barátommal, hogy mindegy merre megyünk, a lényeg, hogy együtt. Tehát eddig úgy néz ki, hogy az este elején ő átjön hozzám mert én a város kp-ban lakok, koccintunk egyet anyukámékkal, majd egy közeli helyen koccintunk a legjobb barátnőmmel és a barátjával. Ezután már a páromé az irányítás és elvileg 3 helyre vagyunk hivatalosak. 2 házibuli (gondolom 10-20 fő) plusz egy kibérelt helyen valami nagyobb létszámú baráti buli. Kíváncsi vagyok mi lesz végül.:D

18/L

2014. dec. 29. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!