Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anyának van egy magassarkú...

Anyának van egy magassarkú csizmája ami nagyon tetszik nekem és felszeretném venni szilveszterre. Szerintetek?

Figyelt kérdés

anya tutira nemfogja kölcsönadni nekem. Sose adja kölcsön a dolgait. Azon gondolkodom hogy elviszem a tutta nélkül és másnap reggel visszateszem. Nemmenek apával sehova szórakozni, itthon lesznek. Nemhiszem hogy szilveszter éjjel a cipőit foga nézegetni.

18/L

2011. dec. 27. 16:07
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
95%
Ez nem jó ötlet!
2011. dec. 27. 16:19
 2/23 anonim válasza:
92%

- Anyaaa, hadd vegyek fel magassarkút a buliba!

- Neeem!

- Anyaaa, kérlek... hadd sminkeljem ki magam!

- Neeeem!

- De anyaaa.... akkor legalább azt a csinos blúzt hadd vegyem fel!

- Ajjj, Géza, hányszor mondjam már neked, hogy nem??

:DDDD

2011. dec. 27. 16:19
 3/23 anonim ***** válasza:
70%

Lehet, hogy én voltam hülye anno, de eszembe nem jutott elcsórni az anyámtól bármit is.

18 évesen már nem vagy pisis, hogy ilyenek jussanak eszedbe.

Vagy beszélj vele, kérd meg őt, hogy adja oda, és ha nem hát nem, ilyen korban már tudomásul lehet venni ezt.

2011. dec. 27. 16:32
 4/23 A kérdező kommentje:
de van 1ruhám amihez nagyon illik az a cipő és ugyanúgy visszatenném ahogyan elvettem
2011. dec. 27. 16:39
 5/23 anonim ***** válasza:
40%
Akkor sem! Mi van például, ha tönkreteszed véletlenül, lenyúzod a sarkát, vagy elesel benne? Akkor hogy mondod meg? Csak még nagyobb cirkusz lenne belőle, és joggal vádolhatnának! Valószínűleg félti anyukád és az ilyenek miatt nem adja oda. Hidd el, én sem tenném! Nálunk is mindenkinek megvan a saját ruha- és cipőtára. Ha tönkremegy, akkor saját magának megy tönkre, senki sem vádolható. Méltatlan ez már hozzád 18 évesen! Nem éri meg a szülőktől lopni! Mész másban és kész!
2011. dec. 27. 16:42
 6/23 anonim ***** válasza:
93%
Mondanám,hogy vidd el,úgyse tudja meg,de van egy bibi mi van ha valami baja lesz ha a csizma pont akkor fogja feladni magát és letör a sarka,belerugsz valamibe leválik az eleje bármi..
2011. dec. 27. 17:23
 7/23 anonim ***** válasza:
72%

Én is mondanám, hogy vidd el...én is elvittem. El is firkáltam benne a buszról lefelé tipegve, úgy hogy szerteszét nyúztam a bőrt. Alig mertem haza menni, de egyszer haza kellett:-) Anyám meglátta, először elvörösödött, aztán elsápadt,nagy csodálkozásomra nem vágott pofon, agyon sem ütött, csak annyit mondott: 8 hónapig spóroltam, kislányom. 8 hónapig gyüjtögettem, 8 hónapig nem vettem magamnak semmit. Most 8 hónapig te semmit nem fogsz kapni, hogy ismételten meg tudjam venni a csizmát.

És basszus így is tett! 8 hónapig semmit nem vet nekem, még egy csomag szotyit sem:-D nagyon kemény volt.

Mondjuk ennek már 21 éve...

De hidd el nem éri meg...kérd el, ha nem adja törődj bele, hisz az övé:)

2011. dec. 27. 17:41
 8/23 A kérdező kommentje:
anya nem spórolt rá sokáig. És nagyon felszeretném venni szilveszterre
2011. dec. 27. 17:53
 9/23 A kérdező kommentje:
az én magassarkú cipőm tönkrement és apa megígérte januárban kapok helyette. De szilveszterezni magassarkúban szerettem volna. Anyuval nem nagyon vagyok jóban ezért tuti nem adná oda
2011. dec. 27. 17:57
 10/23 anonim ***** válasza:
0%

Szégyelld magad!A saját anyádat lopnád meg,még ha csak egy éjszakáról is van szó!

Remélem az én lányom nem lesz ilyen!!!!

2011. dec. 27. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!