Anyának van egy magassarkú csizmája ami nagyon tetszik nekem és felszeretném venni szilveszterre. Szerintetek?
anya tutira nemfogja kölcsönadni nekem. Sose adja kölcsön a dolgait. Azon gondolkodom hogy elviszem a tutta nélkül és másnap reggel visszateszem. Nemmenek apával sehova szórakozni, itthon lesznek. Nemhiszem hogy szilveszter éjjel a cipőit foga nézegetni.
18/L
- Anyaaa, hadd vegyek fel magassarkút a buliba!
- Neeem!
- Anyaaa, kérlek... hadd sminkeljem ki magam!
- Neeeem!
- De anyaaa.... akkor legalább azt a csinos blúzt hadd vegyem fel!
- Ajjj, Géza, hányszor mondjam már neked, hogy nem??
:DDDD
Lehet, hogy én voltam hülye anno, de eszembe nem jutott elcsórni az anyámtól bármit is.
18 évesen már nem vagy pisis, hogy ilyenek jussanak eszedbe.
Vagy beszélj vele, kérd meg őt, hogy adja oda, és ha nem hát nem, ilyen korban már tudomásul lehet venni ezt.
Én is mondanám, hogy vidd el...én is elvittem. El is firkáltam benne a buszról lefelé tipegve, úgy hogy szerteszét nyúztam a bőrt. Alig mertem haza menni, de egyszer haza kellett:-) Anyám meglátta, először elvörösödött, aztán elsápadt,nagy csodálkozásomra nem vágott pofon, agyon sem ütött, csak annyit mondott: 8 hónapig spóroltam, kislányom. 8 hónapig gyüjtögettem, 8 hónapig nem vettem magamnak semmit. Most 8 hónapig te semmit nem fogsz kapni, hogy ismételten meg tudjam venni a csizmát.
És basszus így is tett! 8 hónapig semmit nem vet nekem, még egy csomag szotyit sem:-D nagyon kemény volt.
Mondjuk ennek már 21 éve...
De hidd el nem éri meg...kérd el, ha nem adja törődj bele, hisz az övé:)
Szégyelld magad!A saját anyádat lopnád meg,még ha csak egy éjszakáról is van szó!
Remélem az én lányom nem lesz ilyen!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!