Szilveszterre cápafilét sütök. Ehet belőle a 11 hónapos kisfiam?
Figyelt kérdés
2010. dec. 27. 10:08
2/8 anonim válasza:
Halfélét nem szabad ilyenkor enni, mert a babona szerint jövőre elúszik a szerencséd. Szárnyast szintén nem, az elkaparja a szerencsét. Ezért eszünk lencsét: ettől sok pénzünk lesz! Főzzél kicsit korábban vagy jövő év másnapján cápát.
Amúgy én megkóstoltatnám a babámmal:)
3/8 anonim válasza:
Én nem adnék. Süss hozzá olyat is, amit már evett.
4/8 A kérdező kommentje:
úgy tudom, azért eszünk halat, hogy sok pénzt hozzon a köv. évben. Igaz, hogy a cápának nincs pénze, de ezt még nem kóstoltuk a párommal, azért vettünk ilyet. A disznó előre túr, a tyúk hátrafelé kapar. A lencsét a párom nem eszi, magamért nem csinálok.
2010. dec. 27. 10:33
5/8 anonim válasza:
Nem a cápaharcsára, azaz a pangasiusra gondolsz?
6/8 anonim válasza:
Igaz hogy cápát még evett a lányom, de már 8-9 hónaposan simán evett halféléket: tonhalat, lazacot. Szerintem nyugodtan adhatsz neki.
7/8 anonim válasza:
Szia! Majd ha megkóstoljátok rájöttök hogy semmiben sem különbözik a többi halfilétől, nyugodtan adhatod neki.
8/8 A kérdező kommentje:
köszi!
Nem pangasius. Cápa.
2010. dec. 28. 11:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!