Ki nem várja Szilveszterre vagy az új év elejére!?
érzel már vmit?
gondoltam gyűljünk össze újra..
bármit írhatsz!
10-én szeretném, ha nem jönne meg :)))
akkor majdnem pontosan egy év lenne a kisebbik fim és a következő (remélem fiam) közt:)
hát, akkor drukkolok neked nagyon!
nekem első lenne..már nagyon várunk rá:-)
nekem májusban volt 2 csíkos a tesztem..de üres maradt a petezsák, és beindult a vetélés..azóta csak próbálkozunk..
kissé el vagyok már keseredve..most ez a december volt olyan, hogy mindent leszartam..semmire nem figyeltem..lehet így sikerül:-) 31-re vagy 1-jére nem várom! de megfogadtam, hogy szilveszterkor bulizok egyet:-)
Én 5.-re nem várom :-)
És már kb 2 hete érzek enyhe szurkálást a héten meg már szédelgek és kezdek émelyegni már a kaja látványától is, kezdek érzékenyebb lenni a szagokra-illatokra..Én ezeket már jó jelnek tekintem.Mi ebben a hónapban kezdtük el a próbálkozást és talán sikerül is :-) A 2. gyermekünk lenne
Szia! Én szilveszterre nem várom.
Itt a görbém: [link]
6 hónapja vagyunk rajta az ügyön, már nagyon jó lenne :)
Én 31-re nem várom..szeptember óta nem szedem a bogyót...azóta próbálkozunk,de ebben a hónapban nagyon rajta voltunk az"ügyön":)))folyamatos hasszurka,hőm fennt van..néha hányinger,meg állandó pisilhetnék..ezek a tünetek..persze lehet csak beképzelem?!:S..
nagyon szeretném ha sikerülne...de félek hogy megint csalódni fogok
Mindenkinek megy a drukk:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!