Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anyának van egy magassarkú...

Anyának van egy magassarkú csizmája ami nagyon tetszik nekem és felszeretném venni szilveszterre. Szerintetek?

Figyelt kérdés

anya tutira nemfogja kölcsönadni nekem. Sose adja kölcsön a dolgait. Azon gondolkodom hogy elviszem a tutta nélkül és másnap reggel visszateszem. Nemmenek apával sehova szórakozni, itthon lesznek. Nemhiszem hogy szilveszter éjjel a cipőit foga nézegetni.

18/L

2011. dec. 27. 16:07
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Az mindegy, hogy spórolt e vagy sem. A lényeg, hogy az övé, és ha nem adja oda, akkor azt neked tudomásul kell venni. Ha tetszik ha nem. Ő a Te szülőd, ha nemet mond az nemet jelent, ha igent mond az igent jelent. Amit mnd Te azt csinálod. Ez nagyon szigorúan hangzik, de így van..és ez így van rendjén:-)

Barátnődnek nincs magassarkúja? Vagy barátnő mamájának? Nővéred...uncsitesó? Akárki más? Én adnék neked szivesen..:-)

2011. dec. 28. 17:30
 12/23 A kérdező kommentje:
anya is vette már el az én pulcsimat kölcsön és nemkérdezte meg előtte.
2011. dec. 28. 17:40
 13/23 anonim ***** válasza:
45%
Igen, de az más. Gondolom, anyád a saját pénzéből vette neked is.
2011. dec. 28. 17:40
 14/23 anonim ***** válasza:
Vegyél magadnak egy hasonló csizmát azt nem kell anyádtól lopni...
2011. dec. 28. 23:20
 15/23 A kérdező kommentje:
ez nem lopás. csak kölcsönveszem
2011. dec. 28. 23:28
 16/23 anonim ***** válasza:
93%
Ilyen felfogással még a kérdést is kár volt kiírnod!!!Mondhatunk mi itt akármit is!!!!!
2011. dec. 29. 07:54
 17/23 anonim ***** válasza:
58%

Hát vedd:-)

Majd írd meg!:-)

2011. dec. 29. 17:37
 18/23 anonim ***** válasza:
58%
Nyugodtan vedd fel azt a cipőt.
2011. dec. 29. 18:42
 19/23 anonim ***** válasza:

úristen:D

én ilyet még csak hírből sem hallottam.nálunk ez úgyvan,hogy ami anyáé az az enyém is,ami az enyém az az övé is . (jó mondjuk az eleve az övé ami az enyém ,mivel ő dolgozott meg érte..) Ugyan az a méretünk,az ízlésünk is hasonló..szóval nekem szerencse nincs ilyen problémám.

Kérdezd meg még egyszer,mondd neki h nagyon szeretnéd felvenni ,mutasd meg neki h milyen jól áll avval a ruhával amit szeretnél hozzá felvenni,aztán talán meg enyhül,és odaadja. (:

majd azért írd meg mivolt :)

2011. dec. 29. 20:10
 20/23 anonim ***** válasza:
jaj most mért ne vehetné kölcsön? nyugodtan.
2011. dec. 30. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!