Anyának van egy magassarkú csizmája ami nagyon tetszik nekem és felszeretném venni szilveszterre. Szerintetek?
anya tutira nemfogja kölcsönadni nekem. Sose adja kölcsön a dolgait. Azon gondolkodom hogy elviszem a tutta nélkül és másnap reggel visszateszem. Nemmenek apával sehova szórakozni, itthon lesznek. Nemhiszem hogy szilveszter éjjel a cipőit foga nézegetni.
18/L
Az mindegy, hogy spórolt e vagy sem. A lényeg, hogy az övé, és ha nem adja oda, akkor azt neked tudomásul kell venni. Ha tetszik ha nem. Ő a Te szülőd, ha nemet mond az nemet jelent, ha igent mond az igent jelent. Amit mnd Te azt csinálod. Ez nagyon szigorúan hangzik, de így van..és ez így van rendjén:-)
Barátnődnek nincs magassarkúja? Vagy barátnő mamájának? Nővéred...uncsitesó? Akárki más? Én adnék neked szivesen..:-)
úristen:D
én ilyet még csak hírből sem hallottam.nálunk ez úgyvan,hogy ami anyáé az az enyém is,ami az enyém az az övé is . (jó mondjuk az eleve az övé ami az enyém ,mivel ő dolgozott meg érte..) Ugyan az a méretünk,az ízlésünk is hasonló..szóval nekem szerencse nincs ilyen problémám.
Kérdezd meg még egyszer,mondd neki h nagyon szeretnéd felvenni ,mutasd meg neki h milyen jól áll avval a ruhával amit szeretnél hozzá felvenni,aztán talán meg enyhül,és odaadja. (:
majd azért írd meg mivolt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!