Kamaszok, nektek milyen terveitek vannak Szilveszterre?
Valószínűleg otthon leszek anyummal. Még éjfél előtt valamikor lesz egy New Level Empire koncert 5 percre tőlünk, ha nagyon unom magam, lemegyek. Anyum valószínűleg aludni fog...
16/L
Még nem tudom :D ha esetleg lesz ismerős aki hív vhova akk ott Szilveszterezek, de alapból családdal leszek :)
15/F
házibuli a barátom apukájának házában.. :) kb. 10-15en leszünk :)
17L
Uu,nekem ez lesz az első Szilveszterem amit nem itthon töltök:)
Én a barátommal leszek. Hívtak pár helyre házibulikba (osztálytársaim,barátnőim,meg ilyesmik) de megbeszéltük hogy mindenképp együtt leszünk. Még szóbajött hogy az ilyen közös baráti társaságunkból valaki szervez egy bulit és akkor odamegyünk,dee mindenki szétszéled szóval ez nem jött össze:D:/
Fent leszünk náluk, filmezünk,pizzázunk,iszogatunk meg ilyesmik:3 Annyira várom, sokkal jobb lesz így mint bárhol bulizni:) 16/L
egy barátnőm jön hozzánk,pizsibulit tartunk:D szerintem a szokásosat fogjuk csinálni,rosszullétig eszünk,és baromságokon röhögünk.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!