Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Apukák! Mit reagálnátok a 15...

Apukák! Mit reagálnátok a 15 éves lányotok ezen kijelentésére?

Figyelt kérdés
"Üljünk le beszélgetni.2 hónapja cigizem. Elfogyott a pénzem. Innentől kezdve te veszel nekem cigit, marlboro silver beyondot, vagy elmondom anyunak, hogy szeretőd van. De tagadd, engem nem zavar, amíg megkapom amit akarok"
2014. dec. 20. 20:33
1 2 3 4 5 6
 31/51 Magyarmanó ***** válasza:
72%
Zsarolás..ha kicsit szigorúbb pofán vág majd elmondja anyádnak elválnak rólad meg lemondd..poénból meg ezt inkább ne csináld..mondd meg neki, hogy cigizel ha tetszik ha nem már rászoktál legyen szíves pénzt adni rá, jó eséllyel fog ráadni ha tényleg olyan "jó fej", mint mondod..
2014. dec. 20. 22:53
 32/51 anonim ***** válasza:
99%
Felpofoznam magam,aztan osszepakolnek es tobbet haza se mennek..mint kiderult a hazassagom is romokban,es a gyerekem is egy kis szamito tiniribi lett.En menekulnek apad helyebe.
2014. dec. 21. 08:41
 33/51 anonim ***** válasza:
36%
És csodálkoztok miért van az embereknek ilyen lesújtó véleménye a tinikről. Ha az én lányom lennél leköpnélek,és nemhogy cigit nem vennék, de ezentúl semmi mást. Megszűnnél a gyerekem lenni. Nekem nem kell ilyen félresikerült, önző és értéktelen ember. Mond el anyukádnak hogy apádnak szeretője van, legalább megszabadul tőled.Lehet azért tart szeretőt mert ilyen félresikerült gyereke van, és az egész a te hibád.
2014. dec. 21. 11:16
 34/51 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem a tinilánynak itt nem az a legnagyobb problémája, hogy nem tudja másképp beszerezni a cigit, hanem hogy látja a szülei házasságát összeomlani, hogy undorodik az állandó titkolózástól, ami a családon belül folyik, és éreztetnie akarja az apjával, hogy hogyan éli meg az állandó stresszt. Ha minden rendben lenne, akkor egyszerűen valamivel több pénzt kérne a szülőktől, nem pedig ilyen filmbe illő jelenetekről fantáziálna.

Apukaként nem igazán lepődnék meg a kirohanáson, de nem is tekinteném okos dolognak. A gyerek nem tudhatja, milyen igazából a szülei kapcsolata, a szexuális életük. Még az is lehet, hogy poligám nézeteket vallanak, vagy hogy az anyuka hosszú pórázon tartja az apukát, mondhatni, elnézi neki, amit tesz az anyagi biztonság érdekében.

2014. dec. 21. 15:06
 35/51 anonim ***** válasza:
80%
Jézusom, milyen undorító vagy :D Már bocsánat.
2014. dec. 21. 16:24
 36/51 anonim ***** válasza:
26%
És milenne ha csak simán lenyúlnád a pénzt?Vagy elmész és megdolgozol érte.Én 16 voltam amikor elkezdtem dohányozni csakhogy én elmentem dolgozni és magam vettem meg a SAJÁT fizetésemből.
2014. dec. 21. 17:51
 37/51 A kérdező kommentje:

Először is. Nem rugdosva végeztem el az általánost.Nem vagyok kitűnő tanuló, de nem volt eddig sem félévkor, sem év végén 3-asom. (na jó, egyszer tesiből)

Másodszor meg nem fogom meglopni a saját szüleimet. Kell a cigi, ha nem vesznek nekem, veszek a saját pénzemből, de azért még is inkább az ő pénzük fogyjon...

Harmadszor meg nem dolgozhatok 15 évesen.

2014. dec. 21. 19:48
 38/51 anonim ***** válasza:
100%
Komoly gondjaid lesznek majd még az életben.De valahogy nem tudlak sajnálni.Aki életképtelen az életképtelen.
2014. dec. 21. 20:00
 39/51 anonim ***** válasza:
77%
Veszek neked én cigit. Így 3 embert mentek meg attól, hogy tönkre menjen az életük. 1200ft-t megér.
2014. dec. 22. 10:26
 40/51 anonim ***** válasza:
87%

Nekem csak annyi jut eszembe, hogy egy elkényeztetett csitri vagy, akibe semmi tisztelet nem szorult. Bár ilyen környezetben nem csoda.

Engem rendkívül taszít az olyan ember, aki ha nem kap, akkor majd kizsarolja. Büszkék lehetnek rád a szüleid. Mondjuk apád sem különb, bár nem ismerem a részleteket.

Nem értem, minek élnek az emberek ilyen álkapcsolatokban, ahol csak a hazudozás meg a titkolózás folyik.

Ja, és apád helyében úgy érezném, hogy minden téren csődöt mondtam. Ha még maradt benne egy kis tartás, nem hagyja magát zsarolni a saját gyereke által.

2014. dec. 22. 13:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!