Apukák! Mit reagálnátok a 15 éves lányotok ezen kijelentésére?
Figyelt kérdés
"Üljünk le beszélgetni.2 hónapja cigizem. Elfogyott a pénzem. Innentől kezdve te veszel nekem cigit, marlboro silver beyondot, vagy elmondom anyunak, hogy szeretőd van. De tagadd, engem nem zavar, amíg megkapom amit akarok"2014. dec. 20. 20:33
21/51 A kérdező kommentje:
Nem hagyná el anyut,ahhoz túl gyenge.:DD
De ő is cigizik anyu háta mögött.(anyu utálja a cigit és megkérte aput,hogy hagyja abba)
De apu nem hagyta abba,csak titokba csinálja,szal ezzel is zsarolhatom. Hogy ha ő cigizik, én miért ne? :))
2014. dec. 20. 21:01
22/51 anonim válasza:
az miért nem opció,hogy abbahagyod a dohányzást?
23/51 A kérdező kommentje:
Mert szeretek cigizni.:D
Eszem ágába nincs abbahagyni.:)
2014. dec. 20. 21:04
24/51 anonim válasza:
Először is megállapítanám, hogy nagyon rossz lehet a kapcsolatom a lányommal, ha ilyen fondorlatos módon zsarolna.Aztán elkezdeném vizsgálgatni magamat, majd bizonyára megállapítanám, hogy én magam is fondorlatos vagyok , amikor a saját pillanatnyi érdekemet nézem.Aztán elkéne döntenem, hogy folytatni akarom a fondorlatos viselkedésemet. Ha úgy döntenék , hogy nem akkor valószinű, hogy a lányomnak megköszönném, hogy a fondorlatosságával ráébresztett, hogy mennyire nem jó a fondorlatosság.Dumálhatnék én bármit, ha közben továbbra is játszanám a kis saját bejáratú játszmámat.
25/51 anonim válasza:
tehát semmiképpen nem tartanám szerencsésnek , hogy belemenjek ebbe a a zsarolós játszmába.
26/51 anonim válasza:
Miért kell erő, ahhoz, hogy elhagyj valakit? Az szerintem pont a gyengeség jele, hogy nem tartassz ki mellette.
27/51 anonim válasza:
Vagy troll vagy, vagy kezdő szociopata o.O
Nagyon durva.
28/51 H.Orsolya válasza:
De ha tényleg olyan jó fej az apád ( ne menjünk bele, hogy csalja a nejét) és már amúgy is van közös titkotok, akkor mért kell megzsarolni? Nem lenne egyszerűbb elmondani neki, hogy cigizel és szeretnéd, ha venne neked. Vagy ha nem is mindig mondjuk hetente egyszer kétszer? Nem tudom , mennyire lenne szükséged, de muszáj a zsarolást választani.?
29/51 limbohusi válasza:
Mond neki hogy ez zsarolás és ezért börtönbe is mehet.
vagy ha nem jön be akkor ijezd meg.pl:hogy kidobjátok az utcára. de igaziból ne oksi mert az már durva lenne de mondjátok neki ezt ha akarjátok.
30/51 anonim válasza:
de utálom az ilyen kis bagós élet császára 15 éveseket, akik az hiszik valakik pedig igazából már 8 általánost is csak rugdosással végezték el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!