Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Apukák! Mit reagálnátok a 15...

Apukák! Mit reagálnátok a 15 éves lányotok ezen kijelentésére?

Figyelt kérdés
"Üljünk le beszélgetni.2 hónapja cigizem. Elfogyott a pénzem. Innentől kezdve te veszel nekem cigit, marlboro silver beyondot, vagy elmondom anyunak, hogy szeretőd van. De tagadd, engem nem zavar, amíg megkapom amit akarok"
2014. dec. 20. 20:33
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
24%
Kérdező, én megtenném a helyedben!
2014. dec. 20. 20:48
 12/51 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem jó esélyed van, hogy apád egy marhanagy pofonnal reagál!
2014. dec. 20. 20:49
 13/51 anonim ***** válasza:
69%
Azt vedd figyelembe, hogy nem nagy fenyegetés, mivel ti csak teher vagytok számára.
2014. dec. 20. 20:51
 14/51 anonim ***** válasza:
55%

Azt nem tudom elképzelni, hogy megcsalom a nejemet,

de azt igen, hogy nagyon nehezemre esne, hogy ne adjak egy akkora taslit, hogy a fal adja a másikat amiért dohányzol.

Kizárt, hogy bármilyen okból (zsarolás ide vagy oda), fizessem a lányom/fiam bagóját. Ellenkezőleg: innentől SEMMI zsebpénzt nem kapna!

2014. dec. 20. 20:52
 15/51 anonim ***** válasza:
16%
Ne félj! Nem hogy nem fog pofozkodni, de behúzza fülét, farkát:-)
2014. dec. 20. 20:52
 16/51 anonim ***** válasza:
58%

Remélem hogy ez csak ez vicc!

Ilyen nincs!Csodálkozik bárki is hogy milyen durva dolgok történnek a világban mikor egy kis csitri zsarolja a saját édesapját akinek szeretője van?!

Anyukádat nem akarod zsarolni?!Akkor két helyről jönne a pénz!

2014. dec. 20. 20:53
 17/51 A kérdező kommentje:

Anyut nem tudom mivel zsarolni. Meg amúgy sem akarom,hogy megtudja,hogy cigizem.:DD

De fater jó arc.:DD Meg van pár közös titkunk ;)

2014. dec. 20. 20:55
 18/51 anonim válasza:
53%
Milyen kár, hogy az ERKÖLCS BAJNOKAI más kérdéseknél, pont pitiáner kisstílűségüket bizonyítják.
2014. dec. 20. 20:56
 19/51 anonim ***** válasza:
90%

Ha az apad lennek, akkor jol felduhodnek. Kozolnem, hogy csak batran mondd el anyadnak a hulyesegeid pont ilyen sorrendben es akkor meg szebb lesz a csaladi eletunk.

Egyebkent kedves kerdezo, jobb lenne most leszoknod, amikor meg konnyu:-), es egesz eletedre hatalmas nagy osszegeket takaritasz meg (pl. a mar most szamodra meg nem fizetheto par szaz forintokat, amit szamolj ki egy evre mennyibe fog kerulni, ha netan napi egy dobozzal szivnal mar el (ami nem ritka a dohanyosoknal) es azon az osszegen mi mast tudnal venni?. a kesobbi rendszeres konnyebben bekovezkezo megbetegedesek (legutiak), majd az erszukulet (fajos lab, szivinfarktus, magas vernoymas stb...gyogyszerek ra...ezeket mind nagyban elosegiti a cigarettazas...a nikotinfuggoseg szornyusege, amikor leszoknal elhizol mint a diszno stb..)

Apad szeretoje, amire meg mint irod bizonyitekod sincs egy masik tema: ezt kulon is megbeszelheted vele, nem kell ezzel zsarolni senkit. Az nem is erdekel, hogy ha valoban van neki akkor miert? Ezek szerint nem boldog...es jo esetben csak azert van veletek, mert "ott vannak a gyerekek..azaz pl. TE" es akkor te megzsarolnad egy szaros kis cigi miatt az apadat, aki ahelyett hogy otthagyna a csaladjat inkabb van szeretoje (akire ha van neki nem kolthet valami sokat ra).

Es anyukad? vele mi a helyzet...miert nem tole kersz penzt?

Vagy ha ennyire nagylany vagy 15 evesen (;-)), higy a zsarolosdi es a nyomozas menne, akkor azt is meglehetne probalni, hohy anyu-apu cigizni kezdtem, nem gond ha a zsebpenzem erre koltom mostantol?

es akkor lathatod a reakciot ;-))). (nem hiszem hogy orulni fognak, de legalabb rajonnek nagylany lettel.

2014. dec. 20. 20:57
 20/51 anonim ***** válasza:
19%
#16 Már miért tenné? Az anyjánál valószínüleg többet keres, a lánya csak egy hülyegyerek aki nem keres, de eszik. Ha elköltözik anyagilag jobban jár és szabadabban dughat a szeretővel.
2014. dec. 20. 20:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!