Csak nekem fura hogy 12 éves gyerekeknek állandó zsebpénzt adnak a szülei?
Én nagyon ellene vagyok annak hogy az ötösért fizessek. Ilyen módszerrel erőltetitek rá a tanulásra?
Inkább akkor legyen hármas vagy négyes dolgozata, de legalább itthon több időt fordít arra, amit valóban szeretne csinálni :) több ideje lesz a saját érdeklődésének megfelelő könyveket olvasni, vagy sportolni, ha ahhoz van kedve. Szerintem ezek a dolgok fontosabbak mint hogy csupa ötös legyen. De ez csak az én véleményem úgy látom :)
lehet pro es kontra erveket felhozni ellene, elismerem. En inkabb azt az aspektust emelnem ki, hogy a kiemelkedo munkaert elismeres jar.
Eleg sok idot tolt azzal ami erdekli, ugyhogy ez jelenleg nem gond. Itt 4ik utan van iskolavaltas, utana mar joval nehezebb lesz neki, egyre tobbet kell majd itthon is tanulnia. Nem art erre lelekben felkeszulni szerintem.
Amugy meg ne legyen inkabb 3as vagy 4es dolgozata, ha tud 5ost is.
naja. Csak erzelmi intelligenciaert nem adnak kenyeret a boltban.
Jo vegzettseget meg akkor tudsz szerezni, ha a versenyben elol vagy.
Mert az iskola tulajdonkeppen egy verseny, egy valogato. Meg ha ezt a gyereknek nem is mondjuk.
persze mert ez egy baromság
tanulj hogy jó állásod legyen
mintha csak alkalmazott lehetne az ember
"tanulj hogy jó állásod legyen "
Nem ezert kell tanulni. Hanem azert hogy legyen valasztasi lehetoseged mi akarsz lenni.
ma már nem kell hibatást választani egy életre
az általános és közép iskola pedig nem determinál semmit
"az általános és közép iskola pedig nem determinál semmit"
ò, dehogynem :)
ha rosszul tanulsz, akkor sokkal kisebb a valasztasi lehetoseged hogy mi legyel az eletben, mint ha jol tanulsz.
Amugy meg a jo iskolai eredmenyek nem zarjak ki az egyeb elfoglaltsagokat, ez nem egybites dolog, hogy vagy ez vagy az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!