Ti hogy vagytok ezzel?
Figyelt kérdés
mikor sminkeltetek először?? mikor szörtelenítettetek először?? mikor kezdtetek el először tangát, melltartót hordani??2014. nov. 24. 20:15
11/14 A kérdező kommentje:
és ti az intim helyet teljesen leszedtétek vagy csak úgy kicsi vágdosás volt? mert én 15 évesen szedtem le először ott lent.. de előtte csak vágdostam..
2014. nov. 25. 21:19
12/14 anonim válasza:
Én kb. 13 évesen kezdtem el szőrteleníteni, láb, bikinivonal, 18 éves koromtól sminkelem magam (korrektort pattanásokra korábban is használtam, de azt nem nevezném sminkelésnek), 14-15 körül hordtam tangát, de mivel rájöttem, hogy egészségtelen azóta mellőzöm.
13/14 anonim válasza:
Szerintem 14 évesen kezdtem az összeset ezek közül. Azóta nem sminkelek már, és lehetőleg tangát sem hordok.
17/L
14/14 anonim válasza:
Smink:
Alapozó és szempillaspirál alkalmakkor 12 éves kortól volt nálam.A rendszeres sminkelés pedig 14 éves koromtól.
Szőrtelenítés:
11éves koromtól mindenhol már.
Tanga és melltartó:
Melltartót amikor elkezdett nőni a mellem,tangát a mai napig nem tudom elviselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!