Ti hogy vagytok ezzel?
15 évesen kezdtem sminkelni magam.
12 éves korom óta gyantázom a lábamat, hónaljamat és az intim szőrzetemet. melltartót is kb ekkor kezdtem el hordani. tangát 14 évesen.
13 évesen kezdtem el alapozót és korrektort használni (hülyeség volt, mert mindig is problémamentes volt az arcbőröm, de szerencsére nem tette tönkre), majd 14 évesen szempillaspirált, majd fokozatosan egyre több mindent, 15 évesen már mindent használtam. Napi szinten viszont akkor és azóta is csak alapozó, korrektor, (púder), szempillaspirál, néha pirosító/bronzosító.
Szőrteleníteni 13 évesen kezdtem, először csak hónalj és lábszár, egy évvel később +comb, bikinivonal, szemöldök. 15 évesen pedig bajusz+intim. 17 évesen has (nagyon zavar).
Melltarót 12-13 éves korom óta hordok, tanga pedig szerintem kb 14 évesen volt rajtam először, de nem igazán szoktam hordani.
A szőrtelenítés, melltartó viselése szerintem rendben van 12 évesen, de szerintem a tanga korai még.
Én 11-12 éves korom körül kezdtem el a lábamat szőrteleníteni, az intim helyeket 13-14.
Vicces, de hónalj szőröm a mai napig nincs :D
12 évesen labellóztam meg szempillaspiráloztam.
13-14 évesen elkezdtem ismerkedni a smink világával, szemhéjtus volt már akkor is a kedvencem.
Melltartó 11 éves korom körül, mert kellett.
A tangát nem szeretem.
21/L
14 eves korom ota sminkelek, persze nem tulzoan, csak szempillaspiral, korrektor, ajakbalzsam, neha tus.
12 evesen szortelenitettem eloszor a labam es a honapjam, intim helyen pedig 13 evesen, mert zavart a szor.
Melltartot 12, tangat 14 eves korom ota hordok, addig franciabugyit hordtam.
Utolsó vagyok, ez lemaradt:
15 éves vagyok
13 évesen sminkeltem először (enyhén). Egyébként ma is eléggé enyhén :D. 12 évesen szőrtelenítettem először hónaljamat nemsokkal később lábamat. Lent csak nem régóta.
Melltartót 13 évesen kezdtem el. Tangát sosem hordtam , ma sem hordok. Nem is tervezem.
13 évesen kezdtem sminkelni(csak spirál,néha na van pattanás,korrektor).
12 évesen kezdtem szőrteleníteni.
Melltartót 11-12 éves korom óta hordok,tangát pedig még nem próbáltam,de egyenlőre nem is tervezem.
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!