Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti hogy vagytok ezzel?

Ti hogy vagytok ezzel?

Figyelt kérdés
mikor sminkeltetek először?? mikor szörtelenítettetek először?? mikor kezdtetek el először tangát, melltartót hordani??

2014. nov. 24. 20:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
55%
20 évesen kezdtem napi szintem sminkelni. Szőrteleníteni 15 évesen kezdtem, térd alatt. 16 évesen hónaljban, fazonom intim helyen csak 18 után lett. Melltartót 14 évesen kezdtem hordani, előtte toppjaim voltak. Tangám nagyon sokáig nem volt, kb. 20 éves korom körül vettem az elsőt.
2014. nov. 24. 20:37
 2/14 A kérdező kommentje:
aham:) a húgom 12 éves szőrteleníti a hónalját néha néha a lábát.. vágja intim helyen a szőrét ollóval.. akar melltartót és tangát is.. ez baj?
2014. nov. 24. 21:35
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

15 évesen kezdtem sminkelni magam.

12 éves korom óta gyantázom a lábamat, hónaljamat és az intim szőrzetemet. melltartót is kb ekkor kezdtem el hordani. tangát 14 évesen.

2014. nov. 24. 21:48
 4/14 anonim ***** válasza:
77%

13 évesen kezdtem el alapozót és korrektort használni (hülyeség volt, mert mindig is problémamentes volt az arcbőröm, de szerencsére nem tette tönkre), majd 14 évesen szempillaspirált, majd fokozatosan egyre több mindent, 15 évesen már mindent használtam. Napi szinten viszont akkor és azóta is csak alapozó, korrektor, (púder), szempillaspirál, néha pirosító/bronzosító.

Szőrteleníteni 13 évesen kezdtem, először csak hónalj és lábszár, egy évvel később +comb, bikinivonal, szemöldök. 15 évesen pedig bajusz+intim. 17 évesen has (nagyon zavar).

Melltarót 12-13 éves korom óta hordok, tanga pedig szerintem kb 14 évesen volt rajtam először, de nem igazán szoktam hordani.

A szőrtelenítés, melltartó viselése szerintem rendben van 12 évesen, de szerintem a tanga korai még.

2014. nov. 24. 23:16
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Én 11-12 éves korom körül kezdtem el a lábamat szőrteleníteni, az intim helyeket 13-14.

Vicces, de hónalj szőröm a mai napig nincs :D

12 évesen labellóztam meg szempillaspiráloztam.

13-14 évesen elkezdtem ismerkedni a smink világával, szemhéjtus volt már akkor is a kedvencem.

Melltartó 11 éves korom körül, mert kellett.

A tangát nem szeretem.

21/L

2014. nov. 24. 23:28
 6/14 anonim ***** válasza:

14 eves korom ota sminkelek, persze nem tulzoan, csak szempillaspiral, korrektor, ajakbalzsam, neha tus.

12 evesen szortelenitettem eloszor a labam es a honapjam, intim helyen pedig 13 evesen, mert zavart a szor.

Melltartot 12, tangat 14 eves korom ota hordok, addig franciabugyit hordtam.

2014. nov. 25. 11:36
 7/14 anonim ***** válasza:
13 éves koromban borotváltam le először a lábam, a hónaljamat már valamivel korábban kezdtem szőrteleníteni. Melltartót is kb. ekkor kezdtem hordani, tangát pedig a mai napig nem hordok. Sminkelni nem rég kezdtem el. Korábban max. korrektort használtam, de az sem volt jellemző. Most sem viszem túlzásba, inkább ritkábban, nem minden nap sminkelek. Alapozó, ha kell de van, hogy csak korrektort használok, púder, szempillaspirál és kihúzom a szemem (általában halvány rózsaszínnel a fekete, barna nekem túl durva és szerintem, így nagyobbnak is tűnik a szemem mint mondjuk feketével).
2014. nov. 25. 17:48
 8/14 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok, ez lemaradt:

15 éves vagyok

2014. nov. 25. 17:49
 9/14 anonim ***** válasza:

13 évesen sminkeltem először (enyhén). Egyébként ma is eléggé enyhén :D. 12 évesen szőrtelenítettem először hónaljamat nemsokkal később lábamat. Lent csak nem régóta.

Melltartót 13 évesen kezdtem el. Tangát sosem hordtam , ma sem hordok. Nem is tervezem.

2014. nov. 25. 18:59
 10/14 anonim ***** válasza:

13 évesen kezdtem sminkelni(csak spirál,néha na van pattanás,korrektor).

12 évesen kezdtem szőrteleníteni.

Melltartót 11-12 éves korom óta hordok,tangát pedig még nem próbáltam,de egyenlőre nem is tervezem.

14/l

2014. nov. 25. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!