Nem merek tampont használni?! Többi lent.
Figyelt kérdés
Már van pár lány az osztályban aki hord tampont de en egyszeruen nem merek. Allitolag faj. Azt se tudom hogy kellene. Igen anyut is megkérdexhetném de ez az egy téma ami állati ciki. Segitsetek!
14/L
2014. nov. 23. 17:37
11/12 anonim válasza:
Magadnak kell kitapasztalni, hogy hogy "működik". Ehhez pedig kell 1-2 próbálkozás. Ha azt mondják a barátnőid, hogy fáj, akkor nem jól használják. Akkor van jó helyen, ha egyáltalán nem érzed már.
Én pl utálom a betétet, olyan mintha pelenkába kellene mászkálnom, egyszerűen irritál. De szerencsére van annyiféle lehetőség, hogy mindenki meg tudja találni a neki legmegfelelőbbet. Ez fontos! Nem az számít, hogy a barátnők mit mondanak, hanem hogy te hogyan érzed jól magad.
Ja és hordani kalapot szoktak.
12/12 anonim válasza:
én egyszer próbáltam,tényleg fáj.Egyik nap a suliba csak azt vittem,rohadt szar volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!