Mit tegyek éjszakára ha utálom a betétet és tampont nem merek este használni?
Utálom a betét ezért ob normal tampont használok napközbe. Éjszakára betétet teszek de egyszerűen reggelre csupa vér a lepedő :S Nem sok a vérzésem csak annyit forgolódok, hogy nem véd a betét. Tampont éjszakára meg nem merek :/
20/L
Én amúgy is fennt vagyok az éjjel többször.
Amúgy konkrétan hol folyik mellé? én úgy gondolom, h hátul, mert nekem is ott volt. Megoldás: tegyél az éjszakai betét mögé még egy tisztaságit keresztbe.
ja és vegyél szorosabb bugyit
előző voltam
Én tampont használok sokszor éjszaka is, csak nagyobb méretűt, még soha semmi nem lett véres és nekem se volt semmi bajom tőle.
A betétben rosszul érzem magam és szerintem büdös is (én legalább is megérzem a kolléganőkön azt a büdös alvadt vér szagot..főleg ha utána megy be az ember a mosdóba). Pedig szinte 1-2 óránként futkosnak a betétesek a mosdóba.
Semmi bajod sem lesz, ha éjszaka is tampont használsz.
Az meg hülyeség, hoyg 3-4 óránként cserélni kell! Akkor kell kicserélni ha teli van, ha elöbb szeded ki, akkor csak feldörzölöd a hvelybemenetet.
Viszont ha éjjelre is használod, akkor ébredés után elég hamar kell cserélni, mert reggelre azért megtelik.
igen, 8 órát benntlehet, csak akkor használj nagyobbat.
közvetlenül alvás előtt tedd be és akkor rögtön vízszíntbe kerülsz, nem lesz olyan erős a folyás.
ébredés után cseréld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!