Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek éjszakára ha...

Mit tegyek éjszakára ha utálom a betétet és tampont nem merek este használni?

Figyelt kérdés

Utálom a betét ezért ob normal tampont használok napközbe. Éjszakára betétet teszek de egyszerűen reggelre csupa vér a lepedő :S Nem sok a vérzésem csak annyit forgolódok, hogy nem véd a betét. Tampont éjszakára meg nem merek :/

20/L

2012. szept. 7. 12:52
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Éjszakai betétet használsz? Az nagyon hosszú és szárnyas, így el sem mozdul és nagy "területen" véd.
2012. szept. 7. 13:02
 2/26 anonim ***** válasza:
15%
Tampont nem is jó éjjelre használni, mert akkor 3-4 óránként kelhetsz fel cserélni. Próbálj megbarátkozni az éjszakai betéttel.
2012. szept. 7. 13:02
 3/26 anonim ***** válasza:
75%

Én amúgy is fennt vagyok az éjjel többször.

Amúgy konkrétan hol folyik mellé? én úgy gondolom, h hátul, mert nekem is ott volt. Megoldás: tegyél az éjszakai betét mögé még egy tisztaságit keresztbe.

2012. szept. 7. 13:05
 4/26 anonim ***** válasza:

ja és vegyél szorosabb bugyit

előző voltam

2012. szept. 7. 13:05
 5/26 anonim ***** válasza:
80%

Én tampont használok sokszor éjszaka is, csak nagyobb méretűt, még soha semmi nem lett véres és nekem se volt semmi bajom tőle.

A betétben rosszul érzem magam és szerintem büdös is (én legalább is megérzem a kolléganőkön azt a büdös alvadt vér szagot..főleg ha utána megy be az ember a mosdóba). Pedig szinte 1-2 óránként futkosnak a betétesek a mosdóba.

2012. szept. 7. 13:09
 6/26 anonim ***** válasza:
78%

Semmi bajod sem lesz, ha éjszaka is tampont használsz.

Az meg hülyeség, hoyg 3-4 óránként cserélni kell! Akkor kell kicserélni ha teli van, ha elöbb szeded ki, akkor csak feldörzölöd a hvelybemenetet.

Viszont ha éjjelre is használod, akkor ébredés után elég hamar kell cserélni, mert reggelre azért megtelik.

2012. szept. 7. 13:13
 7/26 anonim ***** válasza:

igen, 8 órát benntlehet, csak akkor használj nagyobbat.

közvetlenül alvás előtt tedd be és akkor rögtön vízszíntbe kerülsz, nem lesz olyan erős a folyás.

ébredés után cseréld ki.

2012. szept. 7. 13:15
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
30 évig használtam tampont, éjszakára is. Ha kellett, mellé még betétet is. Soha nem volt semmi bajom tőle. Nyugodtan rakj te is tampont, megértem , hogy utálod a betétet. ritka gusztustalan dolog :(
2012. szept. 7. 13:16
 9/26 anonim ***** válasza:
Én éjszakára felveszek egy szoros bugyit éjszakai betéttel. Az kb tényleg akkora lassan, mint egy pelenka, nekem így nem nagyon szokott félre menni. Napközeben meg tampon ugyanúgy, én sem rajongok a betétért.
2012. szept. 7. 13:25
 10/26 anonim ***** válasza:
Nyugodtan használj tampont. A 3-4 óránkénti csere 1. és 2. napon nappalra vonatkozik, amúgy 6-8 órát is bent lehet. Nekem 10 éve semmi bajom tőle... Amúgy meg ha ph4-es intim lemosó habot használsz, véded a flórádat is és még kisebb az esélye, hogy bajod legyen menszesz alatt.
2012. szept. 7. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!