Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek éjszakára ha...

Mit tegyek éjszakára ha utálom a betétet és tampont nem merek este használni?

Figyelt kérdés

Utálom a betét ezért ob normal tampont használok napközbe. Éjszakára betétet teszek de egyszerűen reggelre csupa vér a lepedő :S Nem sok a vérzésem csak annyit forgolódok, hogy nem véd a betét. Tampont éjszakára meg nem merek :/

20/L

2012. szept. 7. 12:52
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat akkor veszek super plus tampont asszem van olyan és akkor azt fogok éjszakára használni :) És reggel rögtön a cserével kezdem :)
2012. szept. 7. 13:50
 12/26 A kérdező kommentje:
Super plus betétet használok estére nem is az mert meg se telt csak mellé folyt és erre ébredtem, hogy folyik :S Nem épp betétes nagy bugyi volt rajtam az volt a baj csak már annyira hozzászoktam a tamponhoz, hogy nem gondolok a betétre és akkor tanga bugyi van rajtam azon meg irtó hülyén néz ki a betét. És a helyzet az, hogy a barátomnál szoktam aludni és indulás előtt itthon még nem jut eszembe, hogy jaaahhh betétet fogok estére használni. :D
2012. szept. 7. 13:53
 13/26 anonim ***** válasza:
59%

emmi bajod sem lesz, ha éjszaka is tampont használsz.

Az meg hülyeség, hoyg 3-4 óránként cserélni kell! Akkor kell kicserélni ha teli van, ha elöbb szeded ki, akkor csak feldörzölöd a hvelybemenetet.

Viszont ha éjjelre is használod, akkor ébredés után elég hamar kell cserélni, mert reggelre azért megtelik.

Arról a kifejezésről, hogy kórokozó, hallottál már valaha?

És arról, hogy szaporodás? Minél több időt van a véres tampon a hüvelyben, annál több kórokozó szaporodik el benn. A hüvely nem steril és nem amiatt, mert nem tiszta kézzel teszed fel a tampont. Alapjáraton vannak benne kórokozók. A véres közegben kimondottan jól szaporodnak.

Éjszakára betétet kell használni. Akár dupla éjszakait, szoros bugyival, cicanadrággal. Nyugodtan kérdezd erről az orvosodat.

2012. szept. 7. 14:41
 14/26 anonim ***** válasza:
41%

Kérdező, Te is jobban teszed, ha a nőgyógyászodat faggatod erről a témáról. Nem fogja javasolni az éjjeli tamponozást, a tangát meg pláne nem.

Az itt válaszolók csak a reklámok alapján nyilatkoznak és abból indulnak ki, hogy nekik még nem lett ettől bajuk. Eü ismeretekkel kevesen rendelkeznek.

2012. szept. 7. 14:43
 15/26 anonim ***** válasza:
21%
A 2. vagyok. Maximálisan igaza van a 14:43-as Válaszolónak!
2012. szept. 7. 14:59
 16/26 anonim ***** válasza:
72%

Egészségügyben dolgozom, és kapaszkodj meg, nőgyógyászaton.

Az egyik legnagyobb hülyeség az, hogy a tangától fertőzéseket kaphatsz. Amikor erre rákérdeztem egyetemen, még ki is röhögtek, hogy ez milyen hülyeség. És igazuk is van, belátom. Az a rész, ami a fenéknél van, nem kerül a hüvelyhez, csak ha valaki még egy tangát sem tud normálisan felvenni. Magától meg nem fog csúszkálni a végbélnyílástól a hüvelyig.

A tamponhasználatról annyit, hogy a legtöbb nőnek azért vannak bajai "tőle", mert nem telik meg, mikor kiveszik. Ettől lehet méhszájseb is, amit persze a tamponra fognak, miközben a HELYTELEN tamponhasználat tehet róla. Ha normálisan használnák, nem lenne semmi gond.

Szóval kérdező nyugodtan használhatsz éjszakára is tampont.

2012. szept. 7. 17:04
 17/26 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm kedves utolsó válaszadó :)
2012. szept. 7. 17:06
 18/26 anonim ***** válasza:
45%

Utsó válaszoló! Melyik nőgyógyászaton dolgozol elmondanád? Kérem az orvos nevét, aki mellett rendelsz!

Méhszájseb nem attól lesz, mert nem telik meg a tampon, hanem attól, hogy a vér, ami a tampon tetején a nyákkal együtt felgyülemlik, irritáló hatással bír.

Azt is tudni illene, hogy a női húgycső és a végbélnyílás nagyon közel vannak egymáshoz és az izzadság, váladék stb, kiválóan vezeti a kórokozókat.

dr Horváth Mihály nőgyógyász főorvos felvilágosít a többiről, ami az iskolai képzésben kimaradt.

Kérdező, továbbra is azt kérem tőled, hogy az orvosoddal konzultálj, itt bárki írhat bármit, de az egészséged a tét, ezt ne feledd! Minden jót neked!

2012. szept. 7. 17:18
 19/26 anonim ***** válasza:
53%

dr. Horváth Mihályt ismerem, szóval köszönöm szépen, még véletlenül sem maradt ki semmi sem a képzésemből, sőt.

Bizonygatni meg nem fogom, hogy ki vagyok, mert még a végén berontanál a rendelőbe és megkéselnél. Nagyon agresszívnek tűnsz a válaszod alapján. Javaslok egy kis nyugalmat :)) Na meg egy kis tudást, kedvesem.

2012. szept. 7. 17:24
 20/26 anonim ***** válasza:

30 évnyi helyes tamponhasználat után sem lett méhszájsebem!

Biztos, bennem van a hiba :))

Próbálja meg bárki mindig úgy kivenni, hogy nincs tele. Két nap után feldugni sem fogja tudni..

OMG, hogy milyen ostobák az emberek... :((

2012. szept. 7. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!