Nem merek tampont használni. Miért?
Én anyukám sem ajánlotta nekem, ő összeszedett pár dolgot miatta....amúgy vicces, de én sem merem használni, valahogy még soha nem tudam magam rávenni, hogy feldugjak egyet.Inkább betét, nem érdekel ha nem mehetek be a vízbe nyáron.Bár ahogy magam ismerem még tamponnal sem menék be...szerintem ne erőltesd, ha nem akarod ne használd.
Ja és én 26 éves vagyok és októberben szülök :D
Köszi szépen!
Gratula a babához!
8-án szülessen mint én : "D
Én is teljesen így voltam, 17 éves koromig, amikor egy reggel úgy keltem, hogy nem érdekel, ha húsz tampont is pazarlok el, én ma megpróbálok egyet rendesen felhelyezni és használni.
Aztán másodjára sikerült is, és azóta nincs vele semmi gondom. A titka, hogy egyszer rá kell venni magad, ha tényleg használni akarod, és megcsinálni.
Utána sokkal kényelmesebb, és ha rendesen figyelsz és cseréled, higiénikusabb is. És nincs szaga a legnagyobb nyári melegben sem (betétet én már volt, hogy máson kiszagoltam.. :S)
A férjemnek meg 9-én lesz a szülinapja, én arra gondoltam, szülessen akkor :D:D:D
de a 8.se rossz...hát vicces lenne:)
(első voltam)
Én 13 éves korom óta használok tampont. Sokkal kényelmesebb mint a betét, és nincs az az idegesítő érzés hogy elcsúszott. Bátran futhatok, biciklizhetek, stb.. Sokan úszni is elmennek, de ezt én nem tartom túl jó ötletnek. Ilyenkor a tampon a vizet is magában tarthatja a medencéből ami nagyon könnyen vezet fertőzéshez. Meg nem szabad sokáig bent hagyni, mert abból is gond lehet. Van egy ismerősöm, ő bent felejtette, és 3 napig bent volt neki, közben strandolni is elment. Na ilyet nem szabad csinálni! De hidd el, nagyon sokan használnak, és ha tiszta kézzel helyezed fel és figyelsz arra amit fentebb írtam, nem lesz bajod.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!