Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nem merek tampont használni?!...

Nem merek tampont használni?! Többi lent.

Figyelt kérdés

Már van pár lány az osztályban aki hord tampont de en egyszeruen nem merek. Allitolag faj. Azt se tudom hogy kellene. Igen anyut is megkérdexhetném de ez az egy téma ami állati ciki. Segitsetek!

14/L

2014. nov. 23. 17:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
nem is kell tampont hasznalj .. azt hasznald ami neked kenyelmesebb! rendes alwaysot . En se hasznaltam soha OB-t . 20 L
2014. nov. 23. 17:41
 2/12 anonim ***** válasza:
74%

Nem fáj abszolút a használata.

De nem is egy kötelező dolog. Ha nem akarsz, nem kell használni.

Nekem sokkal praktikusabb és kényelmesebb a tampon, de nem vagyunk egyformák, kinek ez, kinek az a jobb.

Ha neked a betét jobb, akkor használj betétet. Nem kell ebből problémát csinálni.

És elég baj, ha cikinek érzed az ilyen dolgokat megbeszélni anyukáddal. Ő az anyukád és szintén nő. Engem először az ilyen dolgokról ő világosított fel, illetve a nővérem. Nincs ebben semmi ciki!

2014. nov. 23. 17:45
 3/12 anonim ***** válasza:
78%

Első perctől kezdve tampont használok. Először minit mostmár normált. Egyáltalán nem fáj :)

De azért mert a barátnőid azt használnak neked nem kell. Mondjuk nekem sokkal kényelmesebb és sokkal jobban is szeretem mert nem érzem ahogy kifolyik a "cuccli" :D

Éjszaka persze betétet használok, hogy pihenjen a szervezet. :)

Majd ha kész leszel rá próbáld ki a mini ob-t. De nem szakad le az ég ha nem akarsz tampont használni.

21/L

2014. nov. 23. 17:47
 4/12 anonim ***** válasza:
90%
1valaszolo vagyok. Az ob-val nem utsz at?
2014. nov. 23. 17:49
 5/12 anonim ***** válasza:
78%

Én is OB-t használok évek óta.

És egyik tamponnal sem üt át az ember, ha megfelelő méretet használ és azt megfelelő, a saját szervezetéhez igazodva bizonyos időközönként cseréli.

2014. nov. 23. 17:50
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Sosem áztam még át eleinte elég volt a mini de ahogy telt az idő kellett a normál. Kényelmes meg sem érzem. Használtam már naturella tampont is az sem rossz és még illatosított. Nem mintha ott bent bármi jelentősége is lenn :)
2014. nov. 23. 17:53
 7/12 anonim ***** válasza:
ertem , hat nekem pl nagyon sok van elso 2 nap . minden 2 oraba kell csereljek , es azert szeretem a betetet,mert latom mikor van tele mikor kell csereljek
2014. nov. 23. 17:53
 8/12 anonim ***** válasza:
48%
Nem kötelező tampont használni, csak azért, mert a többiek azt használnak neked miért kellene? Egyébként a tampon több szempontból sem ajánlatos, főleg ilyen fiatalon. Sokkal egészségesebb, ha betétet használsz.
2014. nov. 23. 18:55
 9/12 anonim ***** válasza:
48%
Nem kötelező használni, én már évek óta betétet használok, nekem maximálisan kényelmes. :D
2014. nov. 23. 20:16
 10/12 anonim ***** válasza:

Nyugi nem kötelező tampont használni, ha majd kész állsz rá kipróbálod, aztán majd eldöntöd, hogy betéttel vagy tamponnal kényelmesebbek azok a napok. Nekem is csak idén nyáron (16 évesen) sikerült rászánnom magam arra hogy kipróbáljam, nem bántam meg, de nem használok rendszeresen tampont. Egyszerűen a suli wc-ben nem bírnám kivenni és betenni, túlságosan feszélyezne a helyzet, betétet cserélni se szeretek a suli mosdójában. Plusz nem hinném, hogy reggel fél héttől, délután fél ötig (van ilyen napom a suliban) kibírnám tampon csere nélkül, így marad a betét.

Amúgy az első alkalomnál nekem fájt egy kicsit, mert még nem tudtam, hogy hogyan kell rendesen feltenni stb., de miután az ember belejön már nem rossz, sőt majdnem olyan, mintha ott sem lenne. A tampon dobozában pedig van leírás + használati utasítás, aminek a segítségével simán megtudod oldani a dolgot, nyugi. Én sem nagyon szeretek i

yenekről beszélgetni anyukámmal, szóval megértelek, de ezt simán megtudod oldani egyedül is, szerintem. Az én anyukám szerintem nem is tud arról, hogy kipróbáltam már a tampont.

Szóval nyugi, várd ki azt a pillanatot, amikor úgy érzed, hogy mostmár kész vagy arra, hogy kipróbáld, ne a többiek tempóját kövesd, hanem a sajátodat.

2014. nov. 23. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!