Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Részegen ment suliba. Mit...

Részegen ment suliba. Mit csináljak? Tűrjek még?

Figyelt kérdés

Az osztálytársam. Én 16 éves lány vagyok, Ő 17 éves fiú. A legjobb barátom volt és odavoltam érte. Mindent megtettem Neki és tudtam, hogy rá is akármikor számíthatok. Csakhogy ő a "szépfiú" mindenki szerint és nem bírtam tovább csak a legjobb barátja lenni... Ezért múlt hétvégén tönkretettem a barátságunkat.

Azóta megőrült. Próbálta egész héten bebizonyítani, hogy megérdemel egy esélyt, de én nem foglalkoztam vele. Erre péntek hajnalban idejött részegen a házunk elé, én mondtam, hogy menjen haza. De nem oda ment, hanem az egyetemista haverjaival folytatta a piálást és reggel úgy ment be a gimibe (én nem láttam, péntekenként nincs egyetlen órám sem).

Úgy érzem, ez miattam van és fogalmam sincs, mit csináljak. Valakivel beszélnem kellene Róla, de nem tudom, kivel.

Az anyukája külföldi, nem is él Mo.-n, így Ő kizárva. A fia életében annyiban vesz részt, hogy korlátlan mennyiségű pénzt küld neki.

Az apukája pedig a karrierjének él, meg a nőknek.

De a fia egyre durvább és úgy érzem, ez az én hibám.

2014. nov. 22. 16:24
 1/9 anonim ***** válasza:
73%

Egyet ne felejts el: mindenki a saját száján iszik. Semmi, ami vele történik, nem a te felelősséged. Még akkor sem, ha remek érzelmi zsarolással eléri, hogy ezt érezd, akkor sem. Semmi közöd a viselkedéséhez, az alkoholizálásához, ahhoz sem, hogy mi-hogy fog vele történni. Minden ember a saját életéért felelős! Akármit is csinál, magának köszönheti.

Persze, ezt most elolvasod, aztán élsz tovább úgy, ahogy eddig, mert sokkal jobb 16 évesen a dráma középpontjában lenni, élvezni, ahogy egy szépfiú miattad szenved, neked kiabál részegen, stb. és ebben fürdeni, meg az érzésben, hogy érted/miattad történnek ezek a dolgok, de nem így van. Akár Gizike, akár Julika, ha nem te, akkor más, ez az igazság. Ő most lazulni akar, kicsit tombolnak a hormonjai, majd lehiggad és kész. Ennyi.

2014. nov. 22. 16:30
 2/9 A kérdező kommentje:

Nem zsarol érzelmileg.

Nem élvezem, hogy ezt teszi és hogy miattam. Egyáltalán nem jó ez így. Nem akarok semminek a középpontjában lenni.

2014. nov. 22. 16:33
 3/9 anonim ***** válasza:
48%

Én ellentmondást látok a kérdésedben (vagy csak értetlen vagyok). Mi az, hogy nem bírtál tovább CSAK a legjobb barátja lenni. Meg hogy odavoltál érte, most meg ő könyörög esélyért. Ezért hajlok én is arra, hogy egyetértek az első válaszolóval. Ha "odavoltál" érte akkor tényleg miért nem adsz neki egy esélyt? Mások véleménye miatt?

Egyébként tényleg nem a te hibád az egész, ha igazából szenvedne másképp viselkedne. Ez csak ilyen kamaszhiszti. És igyon, ha neki jól esik, ő pénze, ő élete.

Esetleg ha tényleg olyan jó barátok vagytok megbeszélhetnéd ezt az aggodalmadat vele is személyesen és akkor minden tisztázva lenne.

2014. nov. 22. 17:57
 4/9 anonim ***** válasza:
azert orult meg mert fontos vagy neki.es mivel hianyzol neki igy mindenfele hulyeseggel tereli el a figyelmet.ivas stb
2014. nov. 22. 19:02
 5/9 anonim ***** válasza:
62%
Csak szerintem van itt ebben a témakörben túl sok hasonló kérdés? Egy lány legjobb barátja egy gazdag tökéletes srác, akivel valamiért megromlik a kapcsolatuk... Most valaki nagyon unatkozik?
2014. nov. 22. 19:17
 6/9 anonim ***** válasza:
meg ez a "péntekenként nincs egy órám sem, mert tesiből fel vagyok mentve, angolból (vagy valami más idegennyelvből) pedig már le raktam az osztályzóvizsgát, ezért nem kell bejárnom" is sokszor volt már :D ideje kitalálni valami újat
2014. nov. 23. 19:50
 7/9 anonim ***** válasza:

a leírásod alapján teljesen összetörte az hogy elveszített

e iatt iszik

beszélni nem tud senkivel, se apja, se anyja nem törődik vele

csak a "nagy"egyetemista haverjai, akiknek most meg akar felelni, lássák ő is menő es laza

holott lehet csak a pénzéért lógnak vele

most elolvasom mit írtak a többiek :)

2014. nov. 25. 20:11
 8/9 anonim ***** válasza:
aha, szóval fake
2014. nov. 25. 20:13
 9/9 anonim ***** válasza:

Tényleg megírhatnád, hogy mivel tetted tönkre a barátságotokat, és főleg azt, hogy miért...

(Az, hogy nem bírtál tovább csak a legjobb barátja lenni azt jelentené, hogy szerelmes vagy bele és már nagyon többet akartál, mint barátság?)

(Vagy mi a helyzet?)

2014. nov. 25. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!