Kamaszok, kellett már gipszben járnotok suliba? Ti is észrevettétek, hogy mindenki a gipszeteket bámulja?
Én 2. osztályos általános sulis voltam, amikor eltörtem a kezemet. A megszokott 6-7 hét gyógyulási időn túl, plusz heteket kellett viselnem, mert az oktondi orvosok nem vették észre, hogy elvannak mozdulva a csontok, és ezáltal rosszul forrt össze, ezért újra eltörték, drótozták. Marhára vártam már, hogy levegyék, mert eléggé viszketett alatta a kezem, és kezdett bepállott seggszag lenni a gipsz alatt, ami rohadtul zavart. Mondjuk voltak előnyei is, pl. nem kellett tesiznem, órán nem kellett jegyzetelnem, mivel pont a jobb kezem volt elpattanva. Összességében nem emlékszem rá, hogy engem zavart volna az, hogy mások a gipszemet bámulják, vagy csak tettem rá.
Szerintem téged se foglalkoztasson ez, hogy ki néz, ki nem a gipszed végett. Ez egy múló állapot. Nem egészen két hónap múlva megszabadulsz úgy is tőle. Addig is jobbulást! ;)
Én még 8. osztályban tigrisbukfenceztem egy szerencsétlent tesiórán. Hazamentem, de mivel nagyon fájt este bementünk az ügyeletre. Kiderült, hogy a csont elcsúszott, ezért megcsavarozzák (a csavar 5 hónapig volt benne). Hajnali 1-kor műtöttek meg, majd másnap egy sínes gipsszel hazaküldtek. Az egy hétig volt rajtam, akkor nem engedtek iskolába. Utána leszedték, és kaptam egy körköröset 4 hétre. Mikor iskolába mentem, először mindenki megbámult, kérdezgették, hogy mi történt, de az osztálytársaim kb. 1 nap alatt megszokták a gipszet rajtam. Igazából, még jó is volt. Mivel a jobb kezem sérült le, nem tudtam írni, ellóghattam a tesiórákat. Mindenki segített, mentem az utcán, és ismeretlen emberek ajánlkoztak, hogy viszik a táskámat, segítenek kinyitni az ajtót, bekötik a ciőfűzőmet. Szóval, úgy őszintén: nagyon élveztem. Jó időszak volt. :)
Nem szabad foglalkozni vele, hogy bámulják, sokkal inkább kíváncsiságból csinálják, mint bántásból.Jobbulást! :)
16/L
"Amugy,hogy torted el a lábad? :o utolso voltam!:)"
Uszodában, vizes papucsban kibicsaklott a lábfejem és eltört benne 2 csontom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!