Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, kellett már gipszben...

Kamaszok, kellett már gipszben járnotok suliba? Ti is észrevettétek, hogy mindenki a gipszeteket bámulja?

Figyelt kérdés

2014. okt. 23. 13:12
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%
Én 7.-es vagyok eddig 6 törésem volt. Sokan nézték a gipszemet kérdezték hogy hogy is történt(akkor is ha már elmondtam) sokan segítetek ebbe-abba, különlegesnek éreztem magam én is mert csak nekem volt. Idén a jobb csiklóm tört el 2 helyen és 1 helyen tört le csont. Később már idegesített hogy mindenki néz.
2014. okt. 27. 20:47
 12/14 piriiiiii ***** válasza:
Kellett, mindenki leszarta, max az első egy-két napban pislantottak rám fél másodperc erejéig, a hozzám közelebb állók meg kérdezgettek, hogy mi történt, de ez evidens is szerintem.
2014. nov. 2. 12:31
 13/14 anonim ***** válasza:

Törzsvendég voltam régen a sürgősségin, évente legalább 2-szer olt gipszben valamim, ha pedig nem törtem össze magam, akkor csak szimplán műtöttek valami miatt. Igazából sokkal rosszabb volt, amikor nem gipszelhető sérülésem volt (törött lábujj, törött borda, műtött boka, amit tornáztatni kellett, de mankóval közlekedtem, tilos volt terhelni.), mert ha gipsz van, az egyértelműen sérülés jele, viszont ha nincs gipsz, akkor az emberek nem tudják, hogy legyenek kicsit óvatosabbak. Volt, hogy kirúgták alólam a mankót, ráléptek a törött lábujjamra, vonaton fellöktek törött bordával...

Persze a gipszet viselni nem egy leányálom, viszket alatta, beledagad a végtag, stb, de pl begipszelt kézzel lehet verekedni :D

2014. nov. 20. 13:54
 14/14 cicella válasza:
Nekem egyszer a kezem volt begipszezve és nem is vol olyan rossz,na jó azért az első nap fura volt vele menni suliba mivel ahogy te is mondtad mindenki figyelte és még azért kérdezősködtek is és csodálkoztak,hogy Vov gipszbe van a kezem da azért mókás is lehet mert bár rád(na jó azért ez nem mindig jó de azért néha elmegy) és nekem még alá akartak irni a gipszen és még mindig megvan a sok felirattal Xdd!!
2014. nov. 21. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!