Észrevettétek már, hogy mostanában egyre több a "gyerektestű" anyuka, míg kövér egyre kevesebb?
Vagy ez eddig is így volt, csak nekem most tűnt fel? :)
Komolyan, mostanában rengeteg olyan anyukát látok, akiket ránézésre kb. 12 évesnek tippelnék (fej nélkül persze, csak a testük alapján) és mindig meglepődöm, amikor 1-2-3 gyerek van mellettük.
Több ilyen ismerősöm is van, az oviban/suliban is vannak jópáran.
Lehet ennek valami oka vagy csak véletlen?
gyerektestű? :D
az én alakom mint 16 éves koromban.pedig 25 kg-ot fogytam szülés után(rengeteget híztam)
alig vártam hogy újra elkezdjek sportolni.én gyerekkorom óta focizom,ez gyerek mellett sincs másképp.emellett járok zumbázni és napi szintem 1,5 órát futok
Hát nem tudom....
Ahol én élek szinte csak kövér anyukákat látok, akik kifolynak a ruhából...
A kérdés most is aktuális még :)
Viszont sokan félreértették, mert én kifejezetten azokra gondoltam, akik gyerekesen vékonyak, tehát nem nőiesen csinosak, hanem konkrétan alultápláltnak néznek ki.
Az arcukon persze látszik a kor, így nemhogy tininek nem tűnnek, de még a koruknál idősebbnek tippelném őket.
Nálunk nagyon sokan vannak, tényleg többen, mint azok, akik kicsit teltebbek.
Persze, rengeteg tényleg csinos anyukát is látok, akiken ugyancsak nem látszik, hogy szültek volna (állítólag én is ilyen vagyok), de nem is nézünk ki 12-nek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!