Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Volt ma egy kérdés ahol...

Volt ma egy kérdés ahol anyuka képet linklet és kérdezte, hogy szerintünk kövér-e gyereke, miért törölték?

Figyelt kérdés
Válaszoltam rá,de nem találom,törölték?miért?
2014. jún. 17. 22:46
 1/4 anonim ***** válasza:
52%

én töröltettem :P

kb. 1 éve egy anyuka feltette ezt a 2 képet, hogy segítsünk, hogyan fogyjon a gyereke. amúgy semmi nem stimmelt, se a kisfiú életkora, se a súlya, magassága...

pofátlanság határa. de ez a kérdező nagyon sokszor tesz fel kitalált kérdést, mindig "dagadt gyerekekkel" kapcsolatban.

nálam ez kiverte a biztosítékot! gondolj bele, hogy a kisfiú anyukájának milyen szr lehet meglátni a gyereke képét, aláírva, hogy dagadt... :(

2014. jún. 17. 23:01
 2/4 A kérdező kommentje:
de várj,ez a kérdés ma volt...akkor kamu volt??ráismertél onnan tudtad,vagy hogy derült ki? huh durva amúgy...
2014. jún. 17. 23:05
 3/4 anonim ***** válasza:
egy másik kérdező kb. 1 éve tette fel ide ezt a két képet a gyerekéről ;)
2014. jún. 17. 23:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Durva, beteg az ilyen ember, vagy ennyire unatkozik? Hihetetlen, mik vannak! Én is találkoztam már kamugyanús kérdéssel, de visszaélni más gyermekének a képével, ez már személyiségi jogokat sért, és undorító is. Eddig én csak oda nem illő, obszcén válaszokat töröltettem.
2014. jún. 18. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!