Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 3 éve szültem, s azóta nem...

3 éve szültem, s azóta nem sikerült fogynom, kövér maradtam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Előtte sem voltam soha vékony,s azelőtt is nagyon nehezen tudtam fogyni.Vacsorát szinte mindig kihagyom,s napközben sem eszem degeszre magam.Mi lehet velem?Forduljak orvoshoz,változhat valami?
2012. máj. 30. 20:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
58%
Én a fogyókúrát ajánlom. Szénhidrát csökkentését az étkezésben.
2012. máj. 30. 20:28
 2/11 anonim ***** válasza:
én 2 éve szültem ugyanígy vagyok. Alig eszek valamit mégsem fogyok. remélem ha visszamegyek dolgozni akkor majd fogyok pár kilót.
2012. máj. 30. 20:31
 3/11 anonim ***** válasza:

először is ne hagyd ki a vacsorát,és egyél rendesen...Abból,amit leírtál a szervezeted kb. raktározós üzemmódban van..szerintem kezdj el máshogy táplálkozni,rizs,krumpli,tészta,kenyér helyett köretnek zöldség.sovány húsok,alacsony ch tartalmú dolgok..olvass kicsit a Norbi féle diétáról..nem kell a termékeit venni,csak légy tisztában a kódokkal pl..Ja,és persze cukor,liszt,mféle üdítők ilyesmi tabu,v. csak picike..

Meg ami még nem elhanygolható a mozgás,ha valós eredményt vársz tőle heti 4-5ször egy óra..

sok sikert

2012. máj. 30. 20:34
 4/11 anonim ***** válasza:

Szia! én szülés után 25 kiló plusz súllyal rendelkeztem. :(..

Most újra a régi formában vagyok (2,5éve).

Ahogy: sok-sok folyadék: víz, tea édesítővel, kávé csak édesítővel. Tiltólistán: kenyér, rizs, tésztafélék. Amit lehet enni: zsömle (napi max4), felvágottak

Érdemes egy szénhidráttáblázatot keresni itt neten, egy kis fantáziával jó kis kajákat lehet összecsapni. :)

Ne igyál üdítőt, 100%-os gyümölcsleveket (inkább gyümilét ne, teli van cukorral), babot, banánt, kekszeket, cini-minis pelyheket..... stb....

Túlsúlyod okozhatja például pajzsmirigy alulműködés (ez okozhatja a hízékonyságot is, és azt is hogy nem mennek le a kilók), illetve lehet PCO is a bűnbak, a kilók bűnbakja is.

2012. máj. 30. 20:48
 5/11 anonim ***** válasza:
Én ugyan így vagyok,pár évvel ezelőtt 70-75kg voltam,szültem 2 gyereket,nem eszem többet mint azelőtt és csak hízok.Voltam laborban,semmit nem találtak.Nem ülök egész nap,kint vagyok a kertben,udvaron,sokat sétálok.A mozgás hiányzik,csak heti 1x járok tornázni.Ezt tudom hogy minden nap kellene.Ami nálam nagy gond hogy nagyon keveset iszok,lehet hogy Nálad is.Sajnos napi fél liter víz,2dl kávé,ennyi a napi nekem.Ha gondolod fogjunk össze hátha könnyebb:)
2012. máj. 30. 21:39
 6/11 anonim ***** válasza:
Az összefogásban én is benne lennék.:)Biztos hogy könnyebb lenne.:)
2012. máj. 30. 23:39
 7/11 anonim ***** válasza:

Én is hasonló képpen vagyok. Nálam az a baj, hogy csak nagyon sok tornával tudok fogyni, de erre egyrészt egyszerűen nincs elég időm, másrészt annyi energiám, ami valóban eredményt is hoz. Konditeremre meg pénzem nincs.

Gondoltam kimegyek futni a Hajógyári szigetre, de a sok gazella termetű futkosó közt egyszerűen szégyenlem magam...

2012. máj. 31. 06:35
 8/11 anonim ***** válasza:
Az összefogás nem rossz ötlet, én is csatlakoztam már egy-két fogyis csoporthoz, csak az a baj, hogy mindenhova "befurakszik" valaki, akinek életében egyszer volt 5 kiló feleslege, és ettől már szakértőnek hiszi magát. Ezek többnyire igen jómódú emberek, akik nem értik meg, hogy nem mindenkinek telik a méregdrága Norbis és hasonló termékekre.
2012. máj. 31. 06:40
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Én is készülök vissza dolgozni,így talán több mozgással megindul a fogyás.Próbálok majd oda figyelni az étkezésre is,hátha jelent valamit.
2012. máj. 31. 09:49
 10/11 anonim ***** válasza:

Vannak apró trükkök, amik segíthetnek.

Először is, ne legyél türelmetlen, felszedni mindig könnyebb, mint leadni. (Sajnos...)

Nézd át az étkezési szokásaidat, miket esztek, és főleg, mennyit. Nem kell a méregdrága salátamixet megvenni, jó a mirelit zöldségköret is. Ne nagy tányérra szedj, csak kis desszertes tányérra, úgy látszik, mintha sok lenne, pedig nem az.

Érdemes egy löketet adni a dolognak, 1-1 böjtnapot tartani, vagy joghurt napot (ekkor ne menj sehová, tisztító hatása van), natúr joghurttal.

Ha az étkezések között nagyon megéhezel, igyál citromos vizet vagy rágj egy kis baba vagy korpovit kekszet. :) Sokszor nem is éhes az ember, hanem szomjas.

Ha kenyeret eszel, akkor pirítósnak edd. Ahogy már írták, no cukor, könnyen és gyorsan hozzá lehet szokni a nélkülözéshez.

Ha te sütsz sütit, vedd el a cukor negyedét, vagy helyettesítsd mással.

Ne vonj meg magadtól mindent, mert akkor gyorsan feladja az ember lánya az egészet. Ha kis csokit vagy édességet eszel, az legyen "jutalomfalat" az eddigi eredményért.

Mindegyikünknek megvan a gyengéje, az enyém azok a fránya péksütik, és a nyomorult pékségben még jól is csinálják! :D Na, meg a friss langyos kenyér is nagy csábítás.

Sok sikert! Remélem, nekem is lesz eredménye hamarosan. Még a terhességem előtt kb. három hónap alatt 12 kg ment le.

2012. máj. 31. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!