Régebben kövér voltál, de ma már szexi vagy? Hogy sikerült elérned?
Én fél év alatt fogytam 17 kg-ot (most: 175 cm és 63 kg)
Eldöntöttem. Elegem volt, és még ez nap hogy megelégeltem, elkezdtem utánanézni az egészséges életmódnak, mit hogyan is kell. Eljártam futni, ami gyönyörűen formálta a combjaimat, de úgy egészében átformálódtam. Ja és diéta. Anélkül az egész sz**t sem ér. Több fehérje, csökkentett szénhidrát, több zöldség, gyümölcs(ezeket ne vidd túlzásba). amikor éreztem hogy keveset ettem aznap, akkor megettem 1-2 főtt tojást zöldségekkel. Jobban teszed ha nem teákat iszol(kivéve ha nem teszel bele cukrot..), inkább tiszta vizet, hogy átmosson belülről rendesen, és az anyagcserédet is felgyorsítja. Ha heti egyszer-kétszer tartasz egy bűnözős napot, az nem baj, de azért ne vidd túlzásba.
Egyébként eddig nagyon elégedetlen voltam magammal, mert még nem szoktam hozzá hogy milyen is lettem. Aztán egy-két hete, mikor volt egy melegfront, elmentem randizni egy sráccal, miniszoknyát vettem fel harisnyával, tükörbe néztem (már régen tettem meg, mert nincsen egészalakos tükrünk, meg amúgy télen az ember nem igazán nézegeti magát miniben :) ) Szóval, amit láttam, hát leesett az állam. Véleményem szerint nagyon csinos lettem, a lábaim meg... ;) nagyon tetszettem magamnak.
Egyébként sosem késő elkezdeni, sok sikert! ;)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!