Tényleg szexi a széles csípő?
Nem a széles csípő a szexi(VAGYIS AZ AMIT A PASIK VONZÓNAK TALÁLNAK) hanem a derék csípő aránya. Tudományosan bizonyított hogy a férfiak a 0,7-es derék csípő aránnyal rendelkező hölgyeket részesítik előnyben. Az mindegy hogy hogy jon ki a 0,7.. De az előrehaladott fogyasztói társadalmakban hozzá kell számítani, azt is hogy mivel sok kaja vesz minket körül, ezért olyan nők váltak szexszimbólummá akik nagyon vékonyak és karcsúak,(izmosak) mert ezek azok a tulajdonságok, amik árulkodnak az illető belső tulajdonságairól is. (pl. mennyire tud ellenállni a zabálásnak, a csokiknak, elég sportos-e stb..)
Mert pl. más (szegényebb)társadalmakban, éppen a kövér nők vonzóak a pasik számára, mert ez jelzi számukra hogy az utódaikat ki tudnák e hordani vagy sem..
Na mindegy, igazából ez bonyolultabb csak kicsit leegyszerűsítettem, hogy halandó emberek számára is érthető legyen. Szóval evolúciós pszichológia az egész;)
Utolsó hmm hosszan leírta.
én úgy fogalmaznám: széles csípő, termékeny alkat? ugyan már, mi lenne ebben szexi... (irónia)
Hát szerintem az arányosság a lényeg. Nem baj ha valakinek keskeny a csípője, ha mellé vékony, de mondjuk egy körte alkat nekem nem tetszik.
Ugyanígy fordítva is, a széles csípő is jó, de csak teltebb melekkel.
és ha már témánál vagyunk, ezek szubjektív dolgok is valamennyire. ide pár szót:
ismerjük ugye, eleinte a férfiaknak is vannak elvárásaik a belső tekintetében. van olyan élt szakasz, amikor egy ambíciózus nőre vágyunk, és eljön az is, amikor egy békét, biztonságot ígérő nőre.
és a férfi gyakran egy idő után, sok mindent átélve eljut arra a pontra, amikor egész mindegy mit rejt a női lélke, csak nagy mellei legyenek.. ugye xD
Az a szexi, ha vékony a derekad, és ehhez képest széles a csípőd.
De az elhízott, nagyfenekű nők is takaróznak ezzel, hogy "szexi a széles csípő".
Tehát legyen szélesebb, persze, de nem mindegy, hogy mennyire.
Akkor én most megnyugodtam, az én derék-csípő arányom 0,69:D
(65 cm derék, 94 a csípő:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!