Megszokott, hogy valaki részegen jön suliba?
Figyelt kérdés
Egy lány osztálytársam (17) este bulizott. 6 után ment haza, aludt egy keveset, és teljesen vodka szagúan, ittasan jött be ma suliba.
Normális az ilyen?
2012. dec. 15. 14:59
1/13 anonim válasza:
Nem, de biztos nem akart hiányozni. Bár kicsit ciki.
3/13 anonim válasza:
Igen teljesen normális...
Jajj istenem... tegyük fel hogy normális ember vagy, neked ez megszokott?
Mi értelme volt annak hogy mi most megerősítsünk ebben, mikor úgyis tudod a választ...
4/13 anonim válasza:
8-ik osztályos vagyok, ma 4 osztálytársam volt totál másnapos.:) (És nem csak rámondtuk, ugyanis tudjuk kinél voltak buliba, ahol leitták magukat.)
5/13 anonim válasza:
Az ilyen gy_kér inkább ne is menne iskolába aznap.
Ha így megjelen még nagyobb retorzióban részesül mintha be sem menne.
6/13 anonim válasza:
Természetesen nem normális, de ha ő úgy érezte, hogy be tud menni órákra és nem akar hiányozni, akkor az az ő dolga. Mikor én voltam középsulis, nálunk is előfordult, hogy néhány osztálytársam kb. a buliból jött be órára, engem nem zavart addig, míg el nem kezdte az egyik lány játszani az agyát, hogy most de szarul van és milyen estéje volt... maradt volna otthon...
7/13 anonim válasza:
Reszegen meg sosem voltam suliba, h masnaposan mentem be az mar mas :D
8/13 anonim válasza:
Jaa, hogy most azt várod, hogy elkezdjem kifejteni, hogy mennyire nem normális, hogy jajj, milyen a mai világ, hogy milyen a legtöbb mai fiatal, és hogy milyen jó, hogy van, aki nem így gondolkodik, mert az milyen ritka manapság, áááá? Csak mert sokkoló tény következik: nem fogom. Ennek a kérdésnek nincs semmi értelme.
9/13 anonim válasza:
teljesen megszokott. Szted sulidiscoban mag a koleszban nem basznak be??? És az az iskolához tartozik...
10/13 anonim válasza:
Másnaposan vagy részegen.. nagy különbség.. ;)
másnaposan voltam énis.. részegen (még) nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!