Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Rajtakaptam a lányom ahogy...

Rajtakaptam a lányom ahogy kielégíti magát mit tegyek?

Figyelt kérdés
2014. nov. 16. 22:41
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
16%
Ma beszéltünk erről a 16(!) éves barátnőimmel, hogy ki csinálja, ki nem...
2014. nov. 18. 16:08
 22/27 anonim ***** válasza:
58%

Utolsó vagyok, nem akartam elküldeni.

Én nem, ők igen. És az egyikük alig merte elmondani anyukájának, mert nem akarta, hogy miatta "szégyenkezzen". Aztán az üzenete alapján anyuja leszidta érte... nem értem én ezt, hagyd békén.

2014. nov. 18. 16:09
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Én mikor kicsi voltam, 3 év körüli, épp a lábaim közt nyúlkáltam, ruha volt rajtam és csak szórakoztam, kíváncsi voltam mi van ott. Nagymamám meglátta mit csinálok, és rámordított, hogy ilyet nem szabad, mit képzelek, azt hiszem egy taslit is kaptam, és beküldött a belsö szobába "gondolkodni". Onnantól kezve soha többé nem csináltam, azóta se, ráadàsul mikor elöször megjött, azthittem kilyukadt a gyomrom és vérzik, senki se világosított fel mert anyukámnak is sokminden tabu és ciki...

Szerintem csinálj úgy mintha mi se történt volna, esetleg kérj bocsánatot, de még véletlenül se szidd le miatta.

26N

2014. nov. 19. 19:40
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Akkor csinalj ugy mintha mi se történt volna de ez a bocsànat kérés kellemetlen mindenkinek a kislànynak is!!!
2014. nov. 19. 21:30
 25/27 anonim ***** válasza:
96%
örülj neki hogy még nem eshet teherbe. ezt viccen kívül írom. Jól esik neki, azért csinálja. baja nem lesz tőle. Ha cigizni kaptad volna rajta, az sokkal nagyon baj lenne.
2014. nov. 27. 16:24
 26/27 anonim ***** válasza:

Én 12 éves vagyok, minden nap masztizok, többször is. Úgy 2-3-szor. Semmit. Talán kopogj, mielőtt a szobájába lépsz, és feltétlenül kérj elnézést!

Én másfél éves korom óta csiálom.

2017. júl. 27. 14:34
 27/27 anonim válasza:
Szerintem ne csinálj semmit. Kérj tőle bocsánatot. Te is ilyen korban kezdhetted...
2021. márc. 21. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!