Kamaszok, ti mikor közösítenétek ki az osztályotokból ennyire valakit, mint ahogy engem az enyémből?
Kiközösítenek teljesen, beszélgetni nem hajlandóak velem, senki nem szól hozzám egy szót se csak ha fontos, de még csak nem is köszönnek maguktól (amikor én köszönök azért visszaköszönnek).
Tőlem a házifeladatot se kérik el soha meg nem kérdezi meg senki mit írtam ide meg oda, meg hogy hogy sikerült egy dolgozatom vagy hányas lett.
Tudtok még valakit, aki ennyire ki van valamiért közösítve?
Sok ok lehet.
-Mert idegesítő vagy
-Unalmas vagy
-Ápolatlan vagy
-Csúnya vagy
-Arrogáns vagy
-Féltékenyek rád
Kb. ezek közül lesz valamelyik.
Nálunk anno ilyenért közösítettek ki:
Volt egy lány aki kíméletlenül kritizált mindenkit. 1 évig nem nagyon beszéltek vele, megváltozott, megkedvelték.
Volt egy srác, akinek egyszerűen nem volt jó tulajdonsága. Buta volt, csúnya, semmi humora, szaga is volt, de ezek mind hagyján, csalt és kihasznált helyzetet ahogy tudott.
Volt két stréber (nem okos, stréber!) akik mindenkit hülyének tartottak (meg is mondták) és szerintük csak nekik volt eszük...
Volt egy fura csendes lány, hatalmas lábszőrzettel. Sose beszélt senkivel. Egyszer megnyílt, kiderült tök jó humora van, nagyon rendes és rögtön lett vagy 3-4 barátnője.
A gyerekek nagyon gonoszak tudnak lenni sajna. Igazából bármiért ki tudnak közösíteni vkit, ha az illető bármi miatt nem szimpatikus.
Előfordul, hogy a kiközösítésnek tényleg van valami konkrét oka (pl. utálatos az illető, testi hibával/fogyatékossággal rendelkezik, "stréber", ápolatlan stb.).
De az is lehet, hogy csak épp egy nagyhangú, vezéregyéniség típusnak nem vagy szimpi, ő meg uszítja a többit.
Próbáltál már feléjük nyitni? Kezdj el velük beszélgetni, érdeklődj egy kicsit, ha adódik valami helyzet, próbálj meg segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!