Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, ti mikor közösítenét...

Kamaszok, ti mikor közösítenétek ki az osztályotokból ennyire valakit, mint ahogy engem az enyémből?

Figyelt kérdés

Kiközösítenek teljesen, beszélgetni nem hajlandóak velem, senki nem szól hozzám egy szót se csak ha fontos, de még csak nem is köszönnek maguktól (amikor én köszönök azért visszaköszönnek).

Tőlem a házifeladatot se kérik el soha meg nem kérdezi meg senki mit írtam ide meg oda, meg hogy hogy sikerült egy dolgozatom vagy hányas lett.

Tudtok még valakit, aki ennyire ki van valamiért közösítve?

2014. máj. 14. 20:11
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Nem ártottam persze senkinek se, szóval nem tudom miért érdemlem ezeket. Nem vagyok túl beszédes társaságban, meg ilyesmi, sokszor izgulok, de szerintem ezért még nem érdemelném ezeket.
2014. máj. 14. 20:11
 2/13 anonim ***** válasza:
78%
Én is igy voltam 8évig .sok s@@gfej van ..ez van..
2014. máj. 14. 20:21
 3/13 anonim ***** válasza:
77%
Te próbáltál nyitni feléjük, érdeklődni irántuk?
2014. máj. 14. 20:40
 4/13 anonim ***** válasza:
66%

Sok ok lehet.

-Mert idegesítő vagy

-Unalmas vagy

-Ápolatlan vagy

-Csúnya vagy

-Arrogáns vagy

-Féltékenyek rád

Kb. ezek közül lesz valamelyik.

2014. máj. 14. 20:41
 5/13 anonim ***** válasza:
Előző jól leírja..Am ismerkedj másokkal,nyiss feléjük,nem hiszem el hogy nincs egy normális sem.
2014. máj. 14. 21:41
 6/13 anonim ***** válasza:
Sose,semmiért,senkit nem közösítenék ki annak ellenére,és talán éppen ezért is(elég paradoxon),mert én is kiközösített voltam.
2014. máj. 15. 01:02
 7/13 anonim ***** válasza:
Bár így lettem volna kiközösítve. Engem szóban és fizikailag is bántottak. Volt egy kövér kisebbségi lány, akinek a családjától féltek a többiek és nem mertek neki ellent mondani. Ő pedig kipécézte azokat, akikre féltékeny volt és mindent megtett, hogy tönkretegye az életüket. Az osztályfőnök azt mondta, hogy nem tud mit csinálni. 4 évig éltem úgy, hogy minden áldott nap megaláznak. Majdnem kibuktam a suliból, mert nem mertem bejárni és sok igazolatlan jött össze. Ha bementem, akkor pedig gyomorgörcsök közepette írtam rossz osztályzatot. És akkor még nem írtam a legdurvábbakat. Szerencsére okj-n és egyetemen értelmes emberekkel voltam együtt, ott senki nem bántott senkit. Ennek ellenére nem tudom magam túltenni a történteken és nagyon megutáltam a gyerekeket. Szerintem ők az egyik leggonoszabb korosztály.
2014. máj. 15. 08:08
 8/13 anonim ***** válasza:
Ha egy baràtod sincs, akkor annak csak egyetlen oka lehet, büdi ès àpolatlan.
2014. máj. 15. 08:23
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk anno ilyenért közösítettek ki:

Volt egy lány aki kíméletlenül kritizált mindenkit. 1 évig nem nagyon beszéltek vele, megváltozott, megkedvelték.

Volt egy srác, akinek egyszerűen nem volt jó tulajdonsága. Buta volt, csúnya, semmi humora, szaga is volt, de ezek mind hagyján, csalt és kihasznált helyzetet ahogy tudott.

Volt két stréber (nem okos, stréber!) akik mindenkit hülyének tartottak (meg is mondták) és szerintük csak nekik volt eszük...

Volt egy fura csendes lány, hatalmas lábszőrzettel. Sose beszélt senkivel. Egyszer megnyílt, kiderült tök jó humora van, nagyon rendes és rögtön lett vagy 3-4 barátnője.

2014. máj. 15. 09:05
 10/13 anonim ***** válasza:

A gyerekek nagyon gonoszak tudnak lenni sajna. Igazából bármiért ki tudnak közösíteni vkit, ha az illető bármi miatt nem szimpatikus.

Előfordul, hogy a kiközösítésnek tényleg van valami konkrét oka (pl. utálatos az illető, testi hibával/fogyatékossággal rendelkezik, "stréber", ápolatlan stb.).

De az is lehet, hogy csak épp egy nagyhangú, vezéregyéniség típusnak nem vagy szimpi, ő meg uszítja a többit.

Próbáltál már feléjük nyitni? Kezdj el velük beszélgetni, érdeklődj egy kicsit, ha adódik valami helyzet, próbálj meg segíteni.

2014. máj. 15. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!