Rajtakaptam a lányom ahogy kielégíti magát mit tegyek?
Figyelt kérdés
2014. nov. 16. 22:41
11/27 anonim válasza:
[link] Ezt ajánlom neked elolvasásra,kedves kérdező.:)
12/27 anonim válasza:
Sűrűn kérj tőle bocsánatot, hogy ilyen bunkó voltál.
A wcben is rányitsz. A lányok már 4-5 évesen masztiznak.
13/27 anonim válasza:
A 2 éves lányom már minden fürdéskor piszkálja magát, sőt, a legkülönfélébb dolgokat próbálja feldugni magának :)
Ez normális, 10 évesen már tudatosan csinálja, ez az egészséges szexuális fejlődés része.
14/27 anonim válasza:
Mar ovodas korban is gyakori. Ne szegyenitsd meg,csinalj ugy mintha misem törtent volna.
15/27 anonim válasza:
Igen gyakori és én is tudom,h nem szabad rájuk szólni..de annyira morbid!rosszul vagyok a gondolattól is,h a gyerekem ilyet csinál ennyire pici korában!értem kérdező,h mire gondolsz..szerintem sem egészséges..de mindenhol ezt szajkózzák tehát biztos az!!csak magamból kiindulva 15éves korom előtt azt sem tudtam mi az..és durva,h ilyen picik csináljak!!
16/27 anonim válasza:
hát engem meg 10 évesen baromira érdekelt már a téma, kb 13 évesen sikerult eloszor de addig is aktivan probalkoztam. nem lettem rossz ember, rendezett életet élek. hagyd őt, kopogj és világositsd fel a SAJAT SZINTJEN.
17/27 anonim válasza:
Beszélgettetek már a szexualitásról?
Az egy dolog, hogy természetes, de jó lenne, ha nem az osztálytársaitól származna minden információja. Ettől az esettől függetlenül érdemes beszélgetni erről. Nem megszégyenítve, az ő szintjén.
18/27 anonim válasza:
Hagyd békén és kérj bocsánatot.
19/27 anonim válasza:
Ranyitottal?? Hiaba vagy az anyukaja,neki is van maganelete...Te orulnel,hogyha radnyitna a ferjeddel/tarsaddal? Naugye... Ismerkedig magaval,nehogy leszidd ez miatt.Ideje elbeszelgetni vele a szexrol.Maximum ennyit tegyel.
20/27 anonim válasza:
Szerintem nincs vele semmi baj az o teste o donti el hogy mit csinal vele te max.segitesz neki. Ha meg azert aggodsz hogy csak 10,eves lehet hogy csak kivancsi volt a gyerekek mkndent kiprobalnak, aztan lehet hogy azt mondja hogy o neli ez jo akkor nincs mit tenni. Es szerintem ne haragudj ra e miatt igy eleg kinos lehetett neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!