Mit tegyek a barátnőm teljesen megőrült!?
Szóval kb. fél éve lett szerelmes egy fiúba. Azóta teljesen megváltozott!!
3-as 4-es tanuló volt most meg kb. 2-es, elfelejti a barátait csak a fiúnak él.
Ha a fiú nincs suliba ő azt mondja, hogy rosszul van és hazamegy.
A fiú csak kihasználja és már mondja neki, hogy szereti,de nem fog működni. (Ez nem szakításnak hangzik?)
De a csaj nem akar, mert szereti, de minden nap bőg, hisztizik, mert a fiú szerint vége, de szerinte nem és ő ezt nem tudja elfogadni és így folyton kibékülnek, de a fiú le se sz*rja, mindenki azt mondja, hogy szítsanak de ő ne akar mert szereti, de közbe magát meg kikészíti,
Ja és a fiú miatt hazudik a szüleinek, hogy hol van 20:00-kor jár haza, bepiál úgy, hogy nem is emlékszik az estére, leakar feküdni a fiúval...
És tönkre teszi az életét!!
Ja és említettem, hogy még csak 12 és fél éves.!!
Segítsetek!!!
12 évesen piál, meg "fiúzik"? na ez nagyon meredek... pedig nem vagyok egy bigott, én is buliztam 16 éves koromtól, csináltam is pár hülyeséget, de ez, ez durva.
szerintem legjobb lesz, ha hagyod ezt a kis hülyét, és találsz magadnak más barátnőt. mit tudna kezdeni ő egy fiúval 12 évesen? meg milyen hatással lehet egy 12 éves gyerek szervezetére a pia? úristen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!