Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti mit kértek karácsonyra?

Ti mit kértek karácsonyra?

Figyelt kérdés

Nemet és kort is írjatok!

előre köszi a válaszokat! :)

2014. nov. 14. 18:43
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Új tv-t :) Bár szerintem még karácsony előtt meg fogom kapni, szóval szerintem karácsonykor csak valami jelképes ajándék lesz.

17L

2014. nov. 16. 16:49
 22/27 anonim ***** válasza:

Egyelőre csak egy új futócipő van a listámon, esetleg egy parfüm, a többit a családom fantáziájára bízom :D

16/L

2014. nov. 16. 17:32
 23/27 anonim ***** válasza:

Nálunk az egész család azt kapja ajándékba, hogy elmegyünk karácsonyozni egy szállodába. Senki nem idegbeteg hogy be legyen faragva a fa, elkészüljön a vacsora, stb, mindenki nyugodt és nincs veszekedés, évek óta ez a rutin.

Meg szüleim nagyon aranyosak voltak, barátommal saját pénzünkből akartunk venni egy játékot, de ők felajánlották hogy megveszik mindkettőnknek elő-karácsonyra :)

Régebben általában könyveket kaptam, meg csokit :D

20L

2014. nov. 17. 21:19
 24/27 A kérdező kommentje:
17-es :) sok ember vehet rólad példát :) köztük én is :) hány éves az öcséd :) amúgy nagyon köszönöm a válaszokat :)
2014. nov. 17. 22:41
 25/27 anonim ***** válasza:

Hát... ruhákat, meg lehet kérek egy parfümöt, valamint könyveket. :) Nagyon szeretném Cassandra Clare új könyvét, meg a Vashercegnő folytatását is :D

18/L

2014. nov. 18. 17:48
 26/27 anonim ***** válasza:
tévét és ps4, de lehet még egy motort is, csak ahhoz jól kell tanulnom karácsonyig. mert a tévé és ps4 az biztos megkapom.
2014. nov. 18. 23:25
 27/27 anonim ***** válasza:
Téli cipőt. És asszem ennyi. Nem kell most semmi más. 17l
2014. nov. 25. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!