Ti mit kértek karácsonyra?
Nemet és kort is írjatok!
előre köszi a válaszokat! :)
Új tv-t :) Bár szerintem még karácsony előtt meg fogom kapni, szóval szerintem karácsonykor csak valami jelképes ajándék lesz.
17L
Egyelőre csak egy új futócipő van a listámon, esetleg egy parfüm, a többit a családom fantáziájára bízom :D
16/L
Nálunk az egész család azt kapja ajándékba, hogy elmegyünk karácsonyozni egy szállodába. Senki nem idegbeteg hogy be legyen faragva a fa, elkészüljön a vacsora, stb, mindenki nyugodt és nincs veszekedés, évek óta ez a rutin.
Meg szüleim nagyon aranyosak voltak, barátommal saját pénzünkből akartunk venni egy játékot, de ők felajánlották hogy megveszik mindkettőnknek elő-karácsonyra :)
Régebben általában könyveket kaptam, meg csokit :D
20L
Hát... ruhákat, meg lehet kérek egy parfümöt, valamint könyveket. :) Nagyon szeretném Cassandra Clare új könyvét, meg a Vashercegnő folytatását is :D
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!