Ti mit kértek karácsonyra?
Nemet és kort is írjatok!
előre köszi a válaszokat! :)
nem kérek semmit, mert mindent megveszek magamnak amire vágyom
esetleg xbox one játékokat.. bár általában megveszek minden jobb játékot rögtön a megjelenés napján.
pénzt meg nem fogadok el
18/f
iPhone 6 Plus
ajándékutalványok, pénz
pénzt..
abból meg veszek fehérjeport, és tippmixelek, és ha minden jól megy utána mégtöbb fehérjeporra lesz pénzem:'DD
15/F
Varrógépet. :) Úgy volt, hogy a nyáron megdolgozott pénzem utolsó kis maradékait összespórolva megveszem magamnak, de sajnos el kellett költenem a szalagavató meghívókra és egyéb szalagavatós dolgokra. Úgyhogy a szüleim felajánlották, hogy konzultálnak a Jézuskával. :D
És remélem még egy-két könyv is becsúszik. :$ De nem várom el, a varrógép is nagyon drága, főleg, hogy a nővérem meg hegedűt kap. :)
17L
Semmit.
Mivel nem állunk jól anyagilag,és nem tudnának mindkettőnknek ajándékot venni (nekem és a kis öcsémnek) ezért inkább ő kapjon.
16\L
Tévét a szobámba:) (Igazából magamnak vettem volna, de szüleim ajándékötlet híján azt mondták, beszállnak, az ár 2/3-át ők fizetik.)
16/F
Tudom, hogy nagyon csúnya dolog, de pénzt. Most elég sok van (kb. 70000 Ft), de elég jelentős kiadásaim is lesznek. Aztán majd megbeszélem a saját Jézuskámmal, hogy milyen jó lenne egy új objektív. De esélyes még egy kobak vagy használt, bőr lovaglócipő. Meg hát remélem marad még egy kis pénz, mert valamiből a jószágokat (1 kutya, 5 macska) is fenn kell tartani. A mikulás pedig egy webkamerát és egy nyakláncot fog hozni.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!