Szerintetek elmondjam az apjának?
Figyelt kérdés
az a helyzet hogy 14 éves lányomat még nem engedjü bulizni. az apja nem volt otthon és elengedtem őt azzal a feltétellel hogy én megyek érte éjjel 1re. Hát a lányom eléggé részeg volt. most könyörög hogy ne mondjam el a férjemnek. nemtudom mi legyen. ha a ferjem megtudja engem is okolni fog hogy hogyan engedhettem el 14 évesen és ő is megkapja a magájét amit persze megérdemelne.
( házibuli volt egyébként ahol ismertam a lányt meg a szülőket. arról volt szó hogy otthon lesznek a szülők is. nem ellenőriztem le mivel éppen sok munkám volt. tudom ez nem indok többet ilyen hibát nem is fogok elkövetn. de sok dolgom vot és elhittem a lányomnak hogy szülők is lesznek)
2014. nov. 13. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!